2777
2789
عنوان

سوره ی صافات رو هر جمعه بخونید

101 بازدید | 3 پست

آیت الله فاطمی رحمت الله میفرمودن از اسراره  

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

ممنون، از خواصش هم بگو 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون، از خواصش هم بگو

از امام صادق علیه السلام نیز روایت شده: هر که سوره صافات را در هر روز جمعه قرائت نماید، همواره در حفظ و امان الهی بوده و آفت ها و بلاها در زندگی دنیایی، از او دفع می شود. روزی فراوانی از جانب خداوند به او داده می شود و از سوی شیطان و حاکمان ستمگر، آسیبی به مال و فرزندان و بدن او نمی رسد و اگر در همان روز یا شب جمعه بمیرد خداوند او را شهید به شمار آورده و در رمز قیامت در شمار شهدا خواهد بود و در بهشت هم درجه با شهیدان است

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️