2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که خوشبخت میشه فقط ب شانسشه یا قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خیلی طولانی میشه ولی میگم...من واقعا داغونم الان افسردگی شدید در حد مرگ دارم اصلا نمیتونم از ج ...

بر اساس ماده 642 قانون تعزیرات: «هرکس با داشتن استطاعت مالی، از پرداخت خود امتناع ورزد، د‌‌اد‌‌گاه، او را از سه ماه و یک ‌روز تا پنج ماه حبس محكوم می‌کند‌‌.» همچنین، طبق ماده 53 قانون حمایت از خانواده مصوب 1391،  را در صورت نپرداختن  و با وجود تمکن مالی، به حبس تعزیری درجه 6 محکوم می‌کند.

طبق قانون دختران تا زمان ازدواج می‌توانند از پدرشان نفقه دریافت کنند؛ و پدر موظف است از آن‌ها حمایت مالی لازم را داشته باشد.

شما میتونین برین شکایت کنید که پدرتون بهتون نفقه نمیده

اگه‌نمیخایین شکایت کنید میتونین زنگ بزنین اورژانس اجتمائی 123 و مشکل تون رو باهاشون درمیون بزارین اونا بهتون راه حل میدن یا بخایین میان خونه تون رو میبینن 

از حق خودتون دفاع کنید خواهشا حداقل به اورژانس اجتمائی زنگ بزنید

❤Che khobe ke daramet
بر اساس ماده 642 قانون تعزیرات: «هرکس با داشتن استطاعت مالی، از پرداخت خود امتناع ورزد، د‌‌اد‌‌گاه، ...

عزیزم میترسم 😭😭خونمون بیینن اصلا نیاز نیست جزعیات بگیم

حموم تخریب شده توالت داره خراب میشه نصف خونمون تخریب شده آشدز خونمون مثل آبشار زمستان ها آب ازش میومد😭

فقط دعا میکنم بمیره فقط ب حق این اذان و وقت ساعت

بر اساس ماده 642 قانون تعزیرات: «هرکس با داشتن استطاعت مالی، از پرداخت خود امتناع ورزد، د‌‌اد‌‌گاه، ...

عزیزم میترسم 😭😭خونمون بیینن اصلا نیاز نیست جزعیات بگیم

حموم تخریب شده توالت داره خراب میشه نصف خونمون تخریب شده آشدز خونمون مثل آبشار زمستان ها آب ازش میومد😭

فقط دعا میکنم بمیره فقط ب حق این اذان و وقت ساعت

توی ازدواج بنظرم روابط اجتماعی و سرزبون داشتن خیلی مهم تره تا قیافه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

عزیزم میترسم 😭😭خونمون بیینن اصلا نیاز نیست جزعیات بگیمحموم تخریب شده توالت داره خراب میشه نصف خونم ...

چرا میترسی؟وقتی خونه نیست زنگ بزن ۱۲۳ و مشکلت رو بگو شاید راهکاری داد،تا شما نخوایین نمیان خونتون که میتونی فقط باهاشون حرف بزنی اونا هم باهات حرف بزنن 

خدا با حرف تو کسی رو‌نمیکشه خواهش‌میکنم‌واقع بین باش تو‌ با قدم های کوچیک میتونی کاری کنی

❤Che khobe ke daramet
باشه عزیزم🥲😭

ببین من پست هات رو خوندم...

متوجه شدم که شرایط زندگیت خیلی بده...

و واقعا با داشتن یه چنین شرایطی نمیتونی درس بخونی و یا کار کنی حتی اگر تو این شرایط درس بخونی باز هم نمیتونی موفق بشی...

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که عاقلانه پیش بری 

مثلا اگه میخوای ازدواج کنی لطفا احساسی تصمیم نگیری و با عقل و منطقت فکر کنی و با عقل و منطقت تصمیم بگیری و با اعقل و منطقت عمل کنی...