2777
2789

من خودم تو زندگی‌ای که باب میلم هست یه بابای مهربون دارم...

تو اون زندگی بابام برخلاف واقعیت وضع مالی‌ش خوب نیست ولی دلش محبت داره.. دوستم داره و به نظرام گوش میده.. مامانو کتک نمیزنه...

من تو دنیایی که آرزوشو دارم.. یه کتاب‌فروشی و کتابخونه خیلی کوچک دارم تو یکی از خیابون های قدیمی ولی قشنگ تهران...

یه محوطه کوچیک تو کتابخونه‌م هست که قهوه و کیکی که خودم درستش کردم می فروشم..

تو دنیای مورد علاقه من... مامان هنوز شاده.. می خنده.. افسرده نیست... من نویسنده خوبی هستم و کتاب‌هام لای کتاب‌های فروشی و کتاب‌هایی که برای مطالعه گذاشتم هست.

تو اون دنیا بابام علایقم رو به سخره نمی‌گیره... همراه و هم‌قدممه و می ‌دونم همیشه پشتمه.

تو زندگی خیالی ولی قشنگم... گلدون‌ گل‌های شمعدونی و عروس هر چهار گوشه کتاب‌فروشی‌م به چشم می‌خوره... پیچک‌هایی که دور قفسه‌های کتاب پیچیدن رو دوست دارم... 

من اونجا پیانو یاد گرفتم چون بابا دیگه موسیقی رو بد نمی‌دونه.. یه گوشه از کتاب‌فروشی پیانو گذاشتم... پیانو خاک نمی‌گیره چون بلدم باهاش کار کنم...

اونجا من خوشحال‌ترم.. مامان خوشحال‌تره.. مردم مهربونن و بابا و بد نیست.. بابا اونجا آدم خوب و مهربونیه و من و مامان‌رو دوست داره... بابام اونجا هیچ وقت ما رو کتک نزده.

شما هم زندگی مورد علاقتون رو بگید 

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

راستی خودمم می دونم خیلی تخیلی نوشتم😂😂😂😂😂😂😂

ولی بیاید بپذیریم هر زندگی ای که ایده‌اله آویخته از تخیل هست... هیچ زندگی واقعی‌ای ایده‌ال و بی نقص نیست

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من تو زندگی رویاهام توی یه ساختمون ۶ طبقه که طبقه ششم برای ماست زندگی میکنم با همسرم

خونمون یه تراس خیلی بزرگ داره که داخلش باغچه و میز و صندلی و کباب پز و... اینا داره و سه خوابه ست خونمون

قسمت نشیمن و پذیرایی هم جدا از همدیگه ست

پایین خونمون هم یه کافه فست فود داریم که دوتایی مدیریتش میکنیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیجی فقط میخوام آدم خوبی بمونم ! 

و اصیل باشم 

همین بدرد اخرتم میخوره 

فردا پس فردا ک ازدواج کردم بچه دار شدم 

بچم شرمنده ی مادرش نباشه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍