2777
2789

دختر شاغل هست یا نه 

منم خب لیسانس دارم ولی شغل ندارم فعلا ۲۵ سالمه 

مامانمم گفت آزمون میده ولی هنوز قبول نشده 

بعد دیگه تلفنی از مامانم ی سری سوالای دیگه پرسید ولی معلوم بود که شاغل میخواست 

اخر سرم گفت بازم اطلاع میدم 

انگار همه دنبال دختر شاغل میگردن درسته ؟

خدایا مرسی ♥️

دیگه الویتش همسر شاغله دیگه

خیلیا هم مخالف کار کردن همسر هستن 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاغل بودن برای به خانم هزار تا مزیت داره . حالا این خواستگاری ول کن کلا ولی ل فکر یه شغل باش حتما 

دفعه بعد زنگ زدن ب مامانت بگو بهشون بگه اگه قسط های آقازاده عقب افتاده شماره کارت بفرستین یه مبلغی واریز کنیم نیازی ب خواستگاری نیست

چه پرو واقعا😕این سوالو کسی باید بدرسه که شاغل نخواد.یکیو میخان خرج پسرشونم بده😂🤦🏻‍♀️

آخه قبلا شغل پسرو میگفتن 

اینا اول میپرسن دختر شاغل هست یا ن

خدایا مرسی ♥️
حالا داداش خل مندنبال این میگرده دختره خونگی باشه یعنی سرکار و اینا تعطیل

خب الویتش اینه دیگه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چه پرو واقعا😕این سوالو کسی باید بدرسه که شاغل نخواد.یکیو میخان خرج پسرشونم بده😂🤦🏻‍♀️

پرویی نیست. خود پسر دلش همسر شاغل میخواد و براش مهمه . ایناهم پرسیدن که اگه شاغل نبود الکی خونشون نرن

آخه قبلا شغل پسرو میگفتن اینا اول میپرسن دختر شاغل هست یا ن

عزیزم ناراحتی نداره که همینطور که این اقا شاغل بودن برلش مهمه خیلیا هم هستن که دوست ندارن خانم شاغل باشه