توروخدا کار آنلاین و ادمینی و... سراغ دارین که تو خونه بتونم کسب درآمد کنم باهاش. با بچه هشت ماهه نمیتونم برم بیرون کار کنم .هیچ هنری و کار دست هم بلد نیستم. یه عالمه خرج دارم تو ماه های آینده باید پول خودمو دربیاررم دیگه ابدا نمیتونم از اون بگیرم. از پدرمم نمیتونم بگیرم ،نمیخوام قضیه رو بفهمن ناراحت بشن. تو دعوا بهم گفت نونی که من میارم چشماتو کور میکنه دستاشو برد اسمون گفت درد بی درمان بگیری بمیری. خیلی دلم شکسته هرلحظه اشک میاد از چشام غیرارادی.درست تو دعوا من زیاده روی کردم و گوشتی که گرفته بود رو کوبیدم زمین ولی این حرفا حق من نبود که پنج ساله با هر نداری و مشکلاتش باهاش ساختم روزای بدشو باهم گذروندیم ،هشت ماهه بچشو به سختی بزرگ میکنم .این حرفا حق من نبود
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ما که در جریان زندگیت نیستیم ولی خب اخلاقتو درست کن نمیخواد دنبال کار بگردی
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
کارش بیشتر شبیه کار خاله پیرزنا بوده که عز و جز و نفرین کرده .
گذشته از شوخی وقتی بچه دارین باید جفتتون رو رفتارتون کنترل بیشتری داشته باشید ، "بچه ش رو بزرگ میکنم " چیه ؟! اون بچه بچه ی شما هم هست و به خواست هر دونفر شما به دنیا اومده .
خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد