2777
2789

چندروزی میشه ک کارتم قفل شده هم کارت حقوقمه هم پولام داخلشه چندروزم هست شیفت بودم وقت نمیشد برم 

امروز شیفت عصر گرفتم ک برم برا کارتم 

از ساعت۱۱ نوبت گرفتم تا الان ساعت۱۴ اونجا بودم خیلی شلوغ بود نوبتم نمیرسید ساعت۱۴ هم شیفتم شروع میشد با لباس کارم رفته بودم 

دوسه ساعت نشسته بودیم برا نوبت خسته شدیم گفتم ی اب بریم بخوریم تارفتیم اومدیم در شعبه رو بسته بودن مردم داخل مونده بودن ک کارشونو تموم کنن ...

درو باز کردن چندتا بیان بیرون بشون گفتم من برگه دارم ببینید دوساعته نشستم شمارم حتی هنوز نرسیده 

اصلا انگار ن انگار داریم حرف میزنیم دوباره کرکره رو اوردن پایین 

خیلی عصبی ام ازشون 

خیلی نفهم بودن 

علکی معطل شدیم اینهمه وقت حتی برگه رو نبردن چک کنن شمارم چنده 

حاجی بانک اگه ساعت ۶ تا ۷ صبح نری، باید معطل شی.

ن خب ربطی نداره من وقتی برگه نوبت گرفتم وظیفشونه تا همون نوبت صبرکنن و کار مردم و انجام بدن اگع ن ک برا این نوبتدهیشون محدودیت میذاشتن ک مثلا تا۱۰۰ تا نوبت بده 

ولی وقتی بدون محدودیت باشه باید وایسن و همونطور ک منم معطل شدم کارمو انجام بدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن خب ربطی نداره من وقتی برگه نوبت گرفتم وظیفشونه تا همون نوبت صبرکنن و کار مردم و انجام بدن اگع ن ک ...

ببین آبجی. ۹۰ درصد بانک های ایران نوبت میدن فقط برای تشریفاتش. خیلی اون رو جدی نگیر. کارت رو زود انجام بده بیا بیرون. یبار صبح زود برو به حرفم میرسی. 

میگم از اون بانک فقط یه شعبه دارید تو شهرتون؟

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.