2777
2789

سلام عزیزان

با احترام به همه مشاغل و همه حرفه ها، و با اعلام این که در همه مشاغل آدم های خوب و بد هستند...

صرفا براساس تجربیاتتون، بگید در چه حرفه هایی بی اخلاقی، بی مسیولیتی و دودره بازی بیشتری دیده اید؟

تجربیاتتون را هم بگید....

پ.ن: خواهشا تاپیک را به انحراف و دعوا و بداخلاقی و ... نکشیم و مایه دلخوری همدیگر نشویم...با عشق و علاقه داریم با هم معاشرت می کنیم همین

سالن زیبایی، املاکی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پزشک 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

مدیرها و معاون های آموزش و پرورش و بالا دست هاشون 

منشی ها و اونایی ک توی داروخونه کار میکنن 

ببین بد نیستنا ولی نوع نگاهشون یجوریه و فقط ادمو معطل میکنن 😐

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

خودت بحث تفرقه اندازی رو شروع میکنی بعد میگی با عشق داریم معاشرت میکنیم؟

این تاپیک صفحه دوم نرفته دعوا توش شروع میشه

هر شغلی رو اسم ببرن هزاران شاغل در اون شغل اینجا هستن که میخوان ار خودشون دفاع کنن، حقم دارن

این نشد معاشرت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی