2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21778 بازدید | 400 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگه پاکش کرده یا دیروز گذاشتهیا میره سریع خودش پیچ میسازه اگاهی فیک میزاره

انقد شعور دارم عکس یکی که فوت شده رو تو یه سایت عمومی با چنین اعضایی نذارم

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
تا الان چون گفتم انقد دروغ شنیدید حق دارید شک کنید اما واقعا اینقدر پیش برید که بگید عکس یه دختر که ...

سوتی سوم: عکس مرحومه رو رو اگهی نمیزنن

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

چرا با احساس ملت بازی می‌کنند اخه

اینجا واسه هیچکیییی دلتون نسوزه

طرف یه سال تمام سرطان خودشو فیک کرده بود کل سایت هم میشناختنش و براش تاپیک نذر و نیاز میزدن تهش معلوم شد دروغ بوده

تو از همین اعضا خواستی براش فاتحه بفرستن

برو بابا

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

تا الان چون گفتم انقد دروغ شنیدید حق دارید شک کنید اما واقعا اینقدر پیش برید که بگید عکس یه دختر که ...

😂😂😂 چرا از رو نمیرییییییییی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

شعور اگه ادم بود: 

ایستاده کف بزنید برا فیکعلی 

کف نه صلوات بفرستید 

دوستش فوت کرده

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بذار توروخدا میخوایم نذری پخش کنیم تو سایت براش😢

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

دوست من فوت شد از مادرش اجازه گرفتم عکسش رو اینجا گذاشتم کلی آدم براش فاتحه خوندن میتونی ببینی هنوزم تو تاپیکام هست.. دروغ چرا اخه

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

سوتی سوم: عکس مرحومه رو رو اگهی نمیزنن

تاپیک اسی که دروغ

ولی عکس مرحومه رو خیلیا میذارن 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست