2777
2789
عنوان

ماشینتون چیه راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 78 پست
ما 206 داشتیم بخاطر خرید خونه فروختیم دوسال بی ماشین بودیم که خیلی سخت بود الان ساینا s خریدیم خدارو ...

خداروشککر 

ما هم تیبا داشتیم شوهرم یکماهه کع فروختش واسه دستگاه مغازه

عین این یکماه من غصه خوردم افسرده شدم. 

دعا کن ماهم زودتر بخریم.

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

خیلی از ماشینا صفرشون نخری برد کردی. مدل های قبلشون بهتراز اب دراومد تا جدیداشون

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش یروز پول منم به ماشین برسه خدا 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

شاغل نیستم ولی دوتابچه دارم منم عاشق طلاهستم شوهرم میگه بی ماشینی سخته

شوهرت راست میگ رفاه خیلی بهتره تا طلا. طلا تو وقتی بخر ک کاملا در رفاه هستی اونم پس انداز میکنی. چقد با بچه میخای اسنپ بگیری بری جایی

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

پراید دارم الحمدلله در آینده بسیار نزدیک انشالله ارتقا پیدا میکنه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

سمند داریم چندساله ماشین های دیگه هم گرفتیم ولی باز رفتیم دنبال سمند چون از تو ایرانیا بهتره. سایناهم داشتیم ولی یکماهه فروختیم

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄