2777
2789
بستگی به عملت دارهولی عموما دولا نمیتونن بشن، وزن باید همیشه پایین نگه داشته بشه، درد داره، نقاهت دا ...

دکترمم همینو میگه یعنی فقط به من گفت عوارض داره 

نگفت چی 

هر کاری میکنم میگه عمل نکن به حرف گوش کن عمل نکنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رعایت میکنم بعد ۴ ماه درد مداوم الان بهترم و چیزی ک فکرشم نمیکردم کمکم کنه بادکش بود واااااقعا رو ...

روژان جان بادکش خطرناک نیست ؟ کجا انجام دادی ؟

از رعایتهات میشه بگی ؟ دقیقا چه کارهایی میکنی و وضعیت دیسکت چطوره ؟ پاره هست تنگی کانال داری یا نه ؟

میگه خوب میشی ولی تو رعایت نمیکنی

همسایمون عمل کرده اونم مثل من نمیتونه خم و راست بشه و چندوقت یبار پاش بی حس میشه و میره یه آمپولی تو کمرش میزنه تا روبراه بشه چندنفر دیگم تو مطب دکتر دیدم عمل مجدد بایست انجام میدادن دونفرم که بعد از عمل کلا زمینگیر شدن واقعا گیج شدم نمیدونم چی درسته چی غلط

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
دکترمم همینو میگه یعنی فقط به من گفت عوارض داره نگفت چی هر کاری میکنم میگه عمل نکن به حرف گوش کن عمل ...

خب واقعا سخته

من توی اقوام دارم کسیو که ۱۰ ساله عمل کرده و ۱۰ ساله توی تخت خوابیده، پوشکی شده

من نمیگم دور از جون این اتفاق برا شمام میفته

ولی ایشون رعایت نکرد، هی دو تا دوتا مهره های دیگشم از دست داد، الان کل فقراتش پیچ و مهره ست و حقیقتا فلجه

کسی هم بوده که عمل کرده یه مهره کمرشو و الان سرپاست، ولی سرپا بودنش با درد دائمیه

و باید خوشحال باشی دکترت نفرستادتت اتاق عمل،اگه درستکار نبود فکر جیب خودشو میکرد و هم تو رو ناقض میکرد هم مینداختت توی خرج چند ده و چند صد ملیونی

درباره کمربند بستن هم از دکترت سوال کن احتمالا میگه بهت چجور کمربندی ببندی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
روژان جان بادکش خطرناک نیست ؟ کجا انجام دادی ؟از رعایتهات میشه بگی ؟ دقیقا چه کارهایی میکنی و وضعیت ...

من بیرون زدگی شدید در مرز پارگی . تنگی کانالمم خفیف . 

والا پیش یه دکتر عمومی انجام دادم ۴ جلسه . 

بیشتر دراز کشم ابدااا چیز سنگین بلند نمیکنم کلا بیشتر ۲ کیلو بلند نمیکنم . پیاده روی میرم . جکوزی استخر میرم میشینم . کفش مناسب میپوشم .

خب واقعا سختهمن توی اقوام دارم کسیو که ۱۰ ساله عمل کرده و ۱۰ ساله توی تخت خوابیده، پوشکی شدهمن نمیگم ...

مرسی عزیزم جالبه خیلی ها رو دیدم عمل کردند و راضی اند در هر صورت ممنون 

خب واقعا سختهمن توی اقوام دارم کسیو که ۱۰ ساله عمل کرده و ۱۰ ساله توی تخت خوابیده، پوشکی شدهمن نمیگم ...

من کمربندو پرسیدم گفت اصلا نبند کمرت وابسته میشه و ضعیف میشه دکتر من کلا با همه چی مخالفه جز عمل

من کمربندو پرسیدم گفت اصلا نبند کمرت وابسته میشه و ضعیف میشه دکتر من کلا با همه چی مخالفه جز عمل

عوضش کنید

اگه سراغ ندارید دکتر خوب، تو تهران یه درجه یک سراغ دارم

مادربزرگمو ایشون سر پا کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عوضش کنیداگه سراغ ندارید دکتر خوب، تو تهران یه درجه یک سراغ دارممادربزرگمو ایشون سر پا کرد

دستتون درد نکنه میشه اسم و آدرسشو بگید

دستتون درد نکنه میشه اسم و آدرسشو بگید

دکتر رضا احمدی دهج

خ مطهری، خ فجر، کوچه نظری، پلاک 50، طبقه دوم، واحد هفت