2777
2789
عنوان

خانوما من چ اسیری شدم بخدا ازدست مادرشوهرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این وظیفه شوهرته ک بهشون بگهبهتره ب شوهرت بگی بهشون تذکر بدهحداقل بگه وقتی خودش تو خونه اس قبلش زنگ ...

شوهرم خودش نشسته بود دیدشوهرم گفت بله داشت میرفت خودش بازکنه این یهو بازکرذ بهش بگم میگ ولش کن میدونه اخلاقای مامانشو

وامگه ما مسئول تربیت ادمهایی هستیم که یه عمر اونجور رفتار کردنبذار مردم بگن بهشدر قفل کنی میفهمهالبت ...

دروقفل میکنم مشکل اینه اصلا میخواد بیاد نمیگ اره فلانی من میخوام بیاعستی یهومیپره میاد

راه جدا ندارن خونتون؟حفاظ بزن😶‍🌫️😅مامان بزرگ من آنقدر زلیل هست که خودش برای اینکه عروسش اذیت نشه ...

حالا  چرا ذلیل ؟🫠🫠

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بخدا خسته شدموسط لحاف بود اخه بخاری اتاق خراب شده هال میخوابیم مطمعنم زنگ میزنه بیا پایین میگ چرا وس ...

سخته میدونم توهم حریم و آرامش زندگیتو میخوای خودشون مشکل دارن همسرت باید تذکر بده تو کارتو بکن اخرش از رو میرن🙃🌹

چی بگم اهه؟ باورت میشه چندیت بار واقعا لخت بودم ازحمام اومده بودم پدرشوهرمو فرستاد بدون تماس بالا خد ...

همینی که گفتم یه روز میری خونه اش و درکمال آرامش میگی مامان من این مشکل رو دارم و اذیت میشم 

میگی همسرت میخواسته دستگیره رو عوض کنه که فقط از داخل باز بشه و طوری نباشین که ما مجبور به این کار بشیم

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
یعنی وقتی درو برات باز میکنن نمیری تو، تا تعارف نکنن

ببین عزیزم ما تو ی ساختمونیم

از دروازه نمیریم برای همین من دوست ندارم عین ایشون یهو بدرم برم تو در میرنم منتظرمیمونم بگه بقرمایید ن درخونشو‌یهو واکنم

شوهرم خودش نشسته بود دیدشوهرم گفت بله داشت میرفت خودش بازکنه این یهو بازکرذ بهش بگم میگ ولش کن میدون ...

اخلاق مامانسو میدونه باید اخلاق تو رو هم بدونه!

خودت محترمانه بگو. حق ات هست و جهنم ک ناراحت میشن

اخلاق مامانسو میدونه باید اخلاق تو رو هم بدونه!خودت محترمانه بگو. حق ات هست و جهنم ک ناراحت میشن

بخدا من خیلی دیوونم ازوقتی عقدکردیم تاحالا مشکلاتمومیگم ازترس ناراحتی اونامیگم بهش ولکن نگی ب مامانت

اخه میدونین شوهرم زودازکوره درمیره همش میترسم بدحرف بزنه باهاشون

یه در خوب بیار نصب کن ازاین ضد سرقت ها پشتشو بنداز یا اصلا قفل کن وقتی اینطورین چیکار کنی.یا یه بار رک بگو بهش مامان در بزنین بیاین یه موقع شاید لباس تنم نباشه 

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
زلیل نیست شعور داشت

نه،عروساش بهش توهین میکنن خودش رو زلیل می‌کنه بازم براشون کار انجام میده نوبت دختراش میرسه میگه زندگیتون به من چه 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...