2777
2789
عنوان

شما جای من باشید این کارو میکنید

58 بازدید | 6 پست

بابام با همممه فک و فامیلاش و خواهربرادراش قهره سر ارث و میراث به بابام هیچی نرسید 

دوتا عمه هام خیلی من و دوست داشتن از بچگی و حتی الان باهام قطع رابطه کردنب ولی بهم زنگ میزنن احوال پرسی و خیلی ابراز علاقه میکنند ولی من محلشون نذاشتم 

حالا عذاب وجدان دارم دلم سوخت براشون شما جای من باشید یه زنگ میزنید ببینید در چه حالن یا نه 

بابام که میگه اینا در حق بدی کردن اونوقت تو میخوای جوری رفتار کنی انگار هیچی نشده

ولی من رفت و امد ندارم خیلی وقته فقط یه زنگ 

نظر شما چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بیچاره زنگ میزنه هی دلم برات تنگ شده و انقد قربون صدقه میره

الکی زبون میریزه اون عمه بود حقتو نمیخورد 

الان اگ بابات حقسونو خورده بود میدریدنت 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عمه عمو های منم در شرف بالا کشیدن ارث بابامن هیچوقت مارو به عنوان بچه برادر دوست نداشتن و به چشم غریبه میدیدن رفت و امدمون خیلی کم بود چون بابامو حساب نمیکردن الان دیگه بابامم کاری بهشون نداره راحت شدم حالم ازشون بهم میخوره 

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

عمت داره گولت میزنه گولشونو نخوری پشت باباتو خالی کنی تا تهش واسا تا قرون اخر حق باباتو از حلقومشون بکش بیرون بعد ببین بازم قربون صدقه میرن

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺