2777
2789
عنوان

پودر سیاه دانه با خـــــرما و گردو

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 22 پست
چرا اسیاب نکنم

پودرش که میکنی خاصیتش از بین میره و اصلا نیازیم نیست همینجوری مقدار کافیش جذب بدن میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره عزیزم زیاده روی به کبد و کلیه آسیب میزنه خودم ۴ ماه پشت سر هم میخوردم و زیاد هم میخوردم شدید کهی ...

والا نمدونم چرا قسمت نیست من کاری بکنم برا رحمم

الانشم ترسیدم 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا نمدونم چرا قسمت نیست من کاری بکنم برا رحممالانشم ترسیدم

نه ترس نداره فقط باید به اندازه مصرف کنی من خودم روزی ۷ تا دونه سیاهدانه میخورم طب سنتی میگه روزی ۷ تا خیلی هم خوبه همیشه بخورید 

منم واسه تقویت رحم میخورم البته کارای دیگه هم میکنم خواستی تا بگم

بگو گلم

شما اقدامی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بگو گلمشما اقدامی

اول این که هر هفته کل بدنم نوره میزارم و بعدش ماسک حنا میزنم به بدنم برای پاکسازی بدن و این که بدن گرم بشه برای کیست هم خوبه 

هر روز مولتی ویتامین میخورم سعی میکنم  غذای سالم و ارگانیک بخورم مرغ هورمونی نمی‌خورم فقط مرغ محلی 

به هیچ عنوان چیپس پفک این جور چیزا نمی‌خورم و هرچیزی که شرکتی و حاوی مواد نگهدارنده باشه نوشیدنی بیسکویت .....

هرچیزی که شکر داشته باشه نمی‌خورمچیز شیرین  فقط عسل و خرما ....

خوابم تنظیم کردم صب زود بیدار میشم شب زود میخوابم 

صب ناشتا ژل رویال میخورم حالا دنبالشم پنیرخرما هم بگیرم هنوز نگرفتم 

اصلا ترشی و لبنیات نمی‌خورم چون خیلی سرده 

ورزش هم سعی میکنم ولی تنبلی میکنم اما تو ورزش کن آب سرد هم نخور 

حلوای خرما درس کن بخور توش زیره دارچین زنجبیل آویشن بریز بخور