2777
2789
عنوان

شوهرای شما میزارن از اتاق پرو لباس فروشیا استفاده کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چرا باید دروبین باشه اصلا به چه دردشون میخوره

من رفتم مزون لباس مجلسی 

دوربین داشت لباس پوشیدم اومدم بیرون گفت بیا همسرت ببینه و بچرخ و فلان بعد دیدیم کلی دوربین داره

تعویض کردم همسرم گفت دوربین دارید گفت بللله باید باشه برای دزدی و اینا ولی یه خانم نظارت میکنه

ما هم اومدیم بیرون به شوهرم گفتم بود که بود حالا عکس من و میخوان چکار کنن وقتی دسترسی به همه ی سایتا و عکسا راحته 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چطور احازه میدین یه طوری باهاتون رفتار کنن انگار مالکتونن؟

چون بچه کوچیک دارم پابند شدم 

البته خیلی به طلاق فکر میگنم 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

دیوونس بابا شنیدم دوربین داره چیا 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دوربین 😂کجاشه من ندیدم .نه بابا مگه دیوونه ان‌ دوربین بزارن که مثلا چی ؟کلی زن لخت می تونه با یه سرچ ساده نگاه کنه نیاز به دید زدن مخفیانه ما نداره اون فروشنده فلک زده که براش شر‌ بشه کارش از دست بده ،بعدم کسی که لخت لخت نمیشه ،من خودم حتی چادرم بیرون نمیارم اگه بخوام شلوار بپوشم .شوهرم هم اگه باهام باشه بعد پوشیدن میاد نظر میده که خوبه یا نه ،معمولا یه خانم هم هست که بهت کمک می کنه  اگه کسی باهات نباشه 

اینجور مردا خودشون بشدت چشم چرون و هیزن متاسفانه و فک میکنن همه مثل خودشونن اتاق پرو میدونی چن تا نا ...

نمیدونم من چیزی ازش ندیدم ولی دیگه خیانتم بکنه میگم به درک 

منو پیر کرده 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

ای همه سال تا حالا ندیدم فیلمی از اتاق پرو لو برهکسی دیده واقعا؟

نه منم چیزی نشنیدم 

واااااا😐😐😐

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ای همه سال تا حالا ندیدم فیلمی از اتاق پرو لو برهکسی دیده واقعا؟

نه ولی بیست سال پیش یه فروشنده عقده ای تو شهرستان گذاشته بود زن ها رو دید میزد گرفتنش ،اون موقع مردم نمی دونستن دوربین چیه و چه شکلیه 

من رفتم مزون لباس مجلسی دوربین داشت لباس پوشیدم اومدم بیرون گفت بیا همسرت ببینه و بچرخ و فلان بعد دی ...

تو خودت اتاق پرو دوربین بود ؟

این توهین به خریداره اصلا نباید ازاین جور جاها خرید کرد

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️