2777
2789

🌸 حدیث اول:

💚 امام باقر علیه السلام می فرمایند:

حضرت مهدی علیه السلام نشانه هایی از چند پیامبر دارد:

1. نشان از حضرت یونس علیه السلام: با این که سالخورده است، اما هنگام بازگشت به سوی قومش جوان می شود.

2. نشان از حضرت یوسف علیه السلام: به گونه ای پنهان شده است که هیچ کس از جای او خبر ندارد.

3. نشان از حضرت موسی علیه السلام: پنهان بودن ولادت.

4. نشان از حضرت عیسی علیه السلام: اختلاف مردم درباره ی او به گونه ای است که نمی دانند مرده است یا زنده، یا اصلا به دنیا آمده است؟

5. نشان او از جدش محمد مصطفی صلی الله علیه و آله : قیام او با شمشیر و نابود کردن دشمنان خدا و طاغوت های زمان است.

🌸 حدیث دوم:

💚 امام موسی بن جعفر علیه السلام می فرمایند:

خداوند نشانه ها و آثار چند پیامبر را در قائم ما قرار داده است؛ پنهان بودن ولادتش از موسی علیه السلام، غیبتش از عیسی علیه السلام، دیر قیام کردنش از نوح علیه السلام و طول عمرش از بنده ی صالح خدا حضرت خضر علیه السلام است.

منابع:

دلائل الامامه، صفحه 260

اکمال الدین، صفحه 388

شمیم گل نرگس، صفحه 38

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره