2777
2789
عنوان

متاهلی نگو بدبختی بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 62 پست
جدی؟ایشالا که همین باشه برای ماهمیه شوهر پایه مهربونکاری به پوشش اینا نداشته باشه😂😂

باید تصورش کنی

خیالی باهاش زندگی کنی 

باور کن همون قسمتت میشه

من حتی تو تصوراتم میخواسام استاد دانشگاه باشه و الان هست

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

باید تصورش کنیخیالی باهاش زندگی کنی باور کن همون قسمتت میشهمن حتی تو تصوراتم میخواسام استاد دانشگاه ...

اوه به به

پس همینکارو میکنیم 

ایشالا که برای ماهم جواب بده 😂❤

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کورد‌ و کوردستان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی ریشه یابی می کنی 

به سن کم ازدواج 

اختلاف فرهنگی 

فقر فرهنگی 

مشکلات اقتصادی ولی نسبت به بقیه موارد کمتر 

میرسی 

و همچنین نداشتن سواد رابطه در زوجین 

ازدواج هایی که سن بالاتر بوده موفقتر هستند چون دوطرف توان مدیریت احساسات و رفتار را دارن

وقتی ریشه یابی می کنی به سن کم ازدواج اختلاف فرهنگی فقر فرهنگی مشکلات اقتصادی ولی نسبت به بقیه موارد ...

ار۶ درست میگید

اکثرا اونایی تو سن کم ازدواج کردن پشیمونن

چرا اکثرا به نداشتن شناخته طرف سنش کمه اولین خواستگار ک میبینه بله میده خب معلومه به مشکل میخورن ندی ...

وا این چه حرفیه مگه دست خود آدمه شاید اون اولین خواستگار پیشونی نوشت و تقدیر و قسمتش بوده دست خودش نبوده که

و به این نکته توجه نکردی که اکثر کسایی که این تاپیکا رو میزنن ۱۸ 

سال دارن 

دوتا بچه دارن 

سومی را هم باردار ن 

اصلا سعی کن نی نی سایت را کم کنی 

من خودمم همین کارو کردم 

واقعا اتصالات مغزی را تغییر میده به سمت چیزای منفی 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

قصدم قضاوت نیست اما تا اونجایی که من دیدم اینجور تاپیک ها رو اکثرا خانم هایی میزنن که از لحن تایپیشون و کلماتی که توی توصیف از خانواده همسرشون و مکالمه با کاربرها به کارمیبرند میشه فهمید به بلوغ نرسیدند و ادب و متانت ندارند

همیشه نه ، اما موفقیت یه رابطه مشترک حاصل تلاش دو نفر هست ، همینطور برعکس

و به این نکته توجه نکردی که اکثر کسایی که این تاپیکا رو میزنن ۱۸ سال دارن دوتا بچه دارن سومی را هم ب ...

اصلا خیلی تاپیک های کتک کاری اینا میبنم

تاثیر گذاشته روم 

از ازدواج و مرد بیزار شدم

قصدم قضاوت نیست اما تا اونجایی که من دیدم اینجور تاپیک ها رو اکثرا خانم هایی میزنن که از لحن تایپیشو ...

اینم حرفیه

اصلا خیلی تاپیک های کتک کاری اینا میبنمتاثیر گذاشته روم از ازدواج و مرد بیزار شدم

دقیقا 

چند وقت پیش مطلب علمی خوندم که در معرض هر چیزی که قرار میگیری اتصالات مغزی نورونها به اون سمت میره و ساختار مغزت تغییر میکنه 

دیدم واقعا هم درسته 

وقتی دااائم در محیط منفی و ناله هستیم خودمون هم بدبین و افسرده و منفی باف میشیم 

نی نی سایت هم که محل تخلیه ی انرژی های منفی شدید شده 

واقعااا بخاطر سلامت روانت کمتر بیا و مخصوصا تاپیکای منفی اصلا نخون 

تجربه ی من 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
دقیقا چند وقت پیش مطلب علمی خوندم که در معرض هر چیزی که قرار میگیری اتصالات مغزی نورونها به اون سمت ...

درست میگی خیلی ممنونم❤