2777
2789
عنوان

متاهلی نگو بدبختی بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 62 پست
موقع ازدواج آدم باید چشمشو باز کنه بعدم اینجا فقط از بدبختی هاشون میگن چون معتقدن چشم میخورن

چجوری آدم چشاشو وا کنه مگه نمیگن قسمتت بیاد همه کور و کر لال میشن پس دیگه چه فایده داره

نه اتفاقا اکثرا خوب هستن خانم های هم ک شوهر بد دارن ناشناخته ازدواج کردن به هر ننه قمری بله دادن شما ...

نه خیر همش هم اینجور نیست 

به خیلی چیزا بستگی داره ازدواجشون 

فقط به شناخت نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی هاهم دارن اروم و بی دردسر زندگیشونو میکنن و خوشبختن و حتی عضو نی نی سایتم نیستن الان بری تو جمع ...

بله درست میگید

قانع کننده بود

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کورد‌ و کوردستان

برا من اینستا باعث شده از مردا بترسم ولی خدایی من ی همسری داشتم ماه بود بشدت ادم پایه ینی لحظات خوبم ...

ای وای

چیشد؟جدا شوین

بله درست میگیدولی کاش مرد سالاری کم بود تو جامعه

اتفاقا الان اکثرا زن سالاری هست مردا خیلی مهربون تر شدن 

شما به حرف یه عده اینجا اهمیت نده 

اغلب برای پر بازدید شدن تاپیک میزنن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
هدفت خیلی قشنگه درست رو بخون و مستقل شو ولی یه چیزی بهت میگم که بدونی تو نی نی سایت بیشتر خانوما از ...

آره راست میگی

خط آخرت خیلی حق بود 

نه خیر همش هم اینجور نیست به خیلی چیزا بستگی داره ازدواجشون فقط به شناخت نیست

چرا اکثرا به نداشتن شناخته 

طرف سنش کمه اولین خواستگار ک میبینه بله میده 

خب معلومه به مشکل میخورن 

ندیده و نشناخته ازدواج کردن نتیجه اش خوب نیست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نه اتفاقا اکثرا خوب هستن خانم های هم ک شوهر بد دارن ناشناخته ازدواج کردن به هر ننه قمری بله دادن شما ...

با شناخت منطق 

مگه ازدواج قسمت نیست شناخت و منطق جایی ندارن دیگه

ای وایچیشد؟جدا شوین

اعتیاد پیدا کرده بود ولی بخدا انقد کنار هم خوش میگذشت ک من هیچوقت فراموش نمیکنم...

خیلی جور بودیم باهم قهرامون پنج دیقه ای بود بی احترامی نمیکردیم همیشه قدردان بود همیشه باهام همکاری میکرد حرفامو میشنید محبت میکرد و...منم خدایی درکش میکردم احترام خودشو خونوادشو داشتم و...

اره اول شغلتو داشت باش بعددازدواج ازدواج با مجردی فرق داره دیگه اون آزادی خوشگذرونی نیست ولی گلم ...

درست میگید

اما ترسش افتاد به دلمون 

البته هنوز سنی ندارم

واااا عزیزم این چه طرز فکریهکی گفته همه اینطورنبه این چیزا زیاد فکر نکن که جذبش کنیمن مجردیام همیشه ...

جدی؟

ایشالا که همین باشه برای ماهم

یه شوهر پایه مهربون

کاری به پوشش اینا نداشته باشه

😂😂

اتفاقا الان اکثرا زن سالاری هست مردا خیلی مهربون تر شدن شما به حرف یه عده اینجا اهمیت نده اغلب برای ...

اره اینم هست

اعتیاد پیدا کرده بود ولی بخدا انقد کنار هم خوش میگذشت ک من هیچوقت فراموش نمیکنم...خیلی جور بودیم باه ...

ای وای

خب کمکش میکردی ترک میکرد.....