2777
2789
من خیلی از این بیماری وبروس میترسم اخه گث زمان کرونا افسردگی گرفتم بیماری وسواس گرفتم تازه دارم خوب ...

من ک میذفتم پیش روانشناس عوارض کرونا بود

کاربری دست دو نفر

چه وحشتناک

خیلی خیلی خیلی  حتی همکلاسیمم فوت شد چون قرص ارامبخش میخورد انگار تداخل نداشتن واکسن میزنه میره خونه قرص میخوره میخوابه تو خواب سکته میکنه و دیگ بیدار نشد...

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگار دوباره کرونا چراغ خاموش برگشته ولی اعلام نمیکنن 

خالم پرستاره می‌گفت بستری ها زیاد شده کشته هم داده

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
خیلی خیلی خیلی حتی همکلاسیمم فوت شد چون قرص ارامبخش میخورد انگار تداخل نداشتن واکسن میزنه میره خونه ...

ای وای منکه همون اولی رو زدم رو دست پرستار افتادم 😐

کاربری دست دو نفر

ای وای منکه همون اولی رو زدم رو دست پرستار افتادم 😐

من خودمم یک هفته مریض شدم بعد واکسن با این ک سالم بودپ حتی نمیتونستم تکون بخورم😂😂 نزنی فقط لطفا 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من خودمم یک هفته مریض شدم بعد واکسن با این ک سالم بودپ حتی نمیتونستم تکون بخورم😂😂 نزنی فقط لطفا

نه نه من همونو زدم خیلی غلط اضافی بود 😐

کاربری دست دو نفر

نه نه من همونو زدم خیلی غلط اضافی بود 😐

دور از جونن

بخدایعنی بهت بگم بعدش دیگه شروع شد همه چی همش دکتر بودم

میدونم عزیزم معلوم نبود چی بود زدن بهموم