2777
2789
عنوان

ازطبقه بالاتو اتاق پدرمادرم کاندوم پیداکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 56 پست
پسر خواهرم چند سال پیش از مدرسه میومد خونه ی ما چون مامانش کارمنده بعد مدرسه میومد خونه مامانم از تو ...

عخخخ 

دوست منم یبار همچین چیزی پیدا کرده بود 

مصرف شده تازه 

خودش میگفت از وقتی فهمیدم چی بوده حالم از دستام بهم میخوره😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باید بذاری یه جای مطمئن

بچه ندارم من میزارم تو چن تا کیسع پلاستیک مشکی درشم میبندم همراه زباله ها فوری پرت میزنم😂😑

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

دیگه بعد ازون کلا جاساز کردیم🤭

وای من فک کردم استفاده شده میگی😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

ولی خیلی زود فهمیدیا۸ ۹ ساله !

چی بگم شاید اوضاع اینجا خیلی خیطه 

حالا من ک خوب بودم فقط فهمیدم..

کلاس طراحی دارم الان . یه دختر ۱۰_ ۹ ساله دیدم دوس پسر داشت دوستاش داشتن سر ب سرش میزاشتن ..

واسه همین نمیتونم بپزیرم کسی واقعا بیخبر باشه و ندونه 

الان بچه ها میدونن همشون . بیشتر از ما هم میدونن 

منتها یه عده خوب قایمش میکنن و طبیعی جلوه میدن ک نمیدونن