2777
2789

سلام،دخترم ۲۲ مجرد

من با یکی از دخترای فامیل که هم سنیم خیلی صمیمیم 

چند وقت پیش مادرم برام ف.ال گرفته، و داخل گفتن برای دخترت دعا گرفتن و نشونی های همین دختر و مادرش که باهاش صمیم رو دادن،بعد هم تاکید کردن دخترت سوره تکویر بخونه

من حقیقت باورم نمیشه اصلا،آخه چرا باید همچین کاری کنن،مادرم و خاله هام همیشه میگفتن خیلی چشم و هم چشمی و حسودی دارن به زندگیت حواست جمع کن،

اما بازم باورش برام سخته بعد اون همه محبت و رفت و امد بالای سی سال خانواده هامون اینکار بکنن

من تو این ۶ ۷ ماه گذشته خیلی ضرر کردم و بد اوردم زندگیم داغون شده بود به طوری که تو همین یک هفته که قران میخونم معجزه شده برام

من به مادرم گفتم غیر از قران خوندن پیش هیچ دعانویس و فال.گی.ری نمیام برای باطل کردن،اما خیلی برای ادامه زندگی،رفت امدی ک با این خانواده داریم سردرگمم,نمیدونم بایدچیکار کنم؟ چه واکنشی نشون بدم؟ اصلا باید باور کنم این حرفارو؟راهنماییم کنین خانومای باتجربه عزیزم:))

دعاش هم برای بستن بخت بیش تر موفق نشدن تو زندگی بود.

خب قرآن خوندن ک ضرر نداره بخونرفت و آمد هم خیلی ریز ریزکم کن ی ساله قطع میشه

قربونت بشم آره من که اصلا اهل قران و نماز نبودم معجزه قران حس کردم،ولی خب برام غیرقابل باوره هنوز باشن کسایی که اینکار بکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید