2777
2789
عنوان

چطور گله مادرشوهرمو به شوهرم کنم که گارد نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلا نمیخوام واردش کنم اما خبر دارم مادرشوهرم زیاد از من گله میکنه

هیچی نگو.هیچی اونی که گله میکنه همونم اخر سر ضرر میکنه.هر چند هم که حق داسته باشه.هوشمند باش سعی کن ببینه تا بخوای تو بگی.اگه هم محبور شدی بگی اول از مادرش تعریف کن که من مامانو دوست دارم و فلان و بعدش گلتو با حالتی بگو که خیلی گارد نگیره

زیاد توجه نکن که تو چی میگی و انجام نداده و .... ، به شوهرتم لازم نیست بگی. اینطوری بیشتر وضعیت خراا ...

باشه راستی حالا کلا چطور گله کنم گارد نگیره سر این موضوع نه سر هر موضوعی

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

اتفاقا حالا که مادرشوهرت بد تو رو پیش شوهرت میگه

تو با سیاست باش خوب مادرشوهرت رو پیش شوهرت بگو اصلا بد نگو 

اینجوری هم خودتو بد نمیکنی پیش شوهرت هم شوهرت میفهمه تو دنبال دعوا نیستی مامانش دنبال بحثه

یه روزی به هدف هام میرسم ☺💫
باشه راستی حالا کلا چطور گله کنم گارد نگیره سر این موضوع نه سر هر موضوعی

من کلا هر مشکل و بحثی داشته باشم اصلا به شوهرم نمیگم،سعی میکنم اگه امکانش باشه به خوده مادرشوهرم بفهمونم، نتونم هم بی خیال میشم،چون یه مدت بگذره آدم اون موضوع رو توخودش حل میکنه و یادش میره

مستقیم نگو بزار به وقتش 

مثلا خودش ازت یه چی میپرسه برعکسش عمل میکنه یا به شما میگه من اینجوری گفتم تو فلان کار کردی اونوقت بگو

بگو مشکل خانوادگی هست مامانتون میپرسه نظر میدی میگه نه بعد هر کی دیگه همین نظر را بده میگه باشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من تو هیچ مسال خانواده همسرم نظر ندادم و نظر نمیدم اونا هم هنچنین از منم پیش همسرم گلع نمیکنن چون میدونن همسرم گوش نمیده بقول همسرم میگه من با تو زندگی میکنم میدونم اخلاق رفتار ت چطکریه پس حرف بقبه برام ارزش نداره توم کاری نداشته باش گله ام میکنن همسرت باید گوش نده

پیج راه زن و فالو کن مطالب خوبی میذاره

باشه فک‌کنم دارمش

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
یه بار دیگه نظرتو پرسید بگو مامان شما که طبق سلیقه ی خواهر تصمیم میگیرید ،از من میپرسید چرا

این راه حل خوبیه👍