2777
2789
عنوان

شوهرم واقعا بهم نامحرمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 83 پست
اصلا قابل توجیح نیست شاید من نخوام مامانم بفهمه

نه من نخواستم توجیه کنم،کارش که خیلی زشته!بنظرم بشین باهاش یبار جدی صحبت کن!من شوهرم هر چی میشد میرفت به مامانش میگفت،چیزای جدی و خصوصیمونو نه ها،مسایل پیش افتاده و روزمره رو!مثلا زنم رفته با دوستش خرید،برای بچم دیشب کفش خریدیم ، امروز نهار از بیرون کباب گرفتیم،پریروز  اتو سوخت و.....!اینا مسائل معمولی و پیش پا افتادس اما من اصلا اهل توضیح دادن به دیگران نیستم ،خوشم نمیاد دیگران از جیک و پوک و ریز و درشت زندگیم خبر داشته باشن!اون میگفت مگه دزدی کردیم مگه خلاف کردیم اینا که مسائل مهمی نیست من اصلا نمیدونستم تو دوست نداری بگم!مردا همینجوری هستن اکثرا مسایل رو‌مثا ما نمیبینن!منم یلار نشستم جدی باهاش حرف زدم گفتم فردا دخترت بزرگ میشه ممکنه اقتضای سنش هزارتا چالش و مساله واسش پیش بیاد ،کاری نکن که بیاد با من درد دل کنه بگه مامان تروخدا بابا نفهمه وگرنه آبروم جلو همه میره!کاری نکن نا محرم زن و بچت بشی!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مادرای بی سیاستی معذرت میخوام ولی همین مادرا باعث اختلاف بین زن و شوهر میشن بعضیا انگار خوششون می ...

نه مامانم چیری جلوش نمیگه گفتم که فرداش زنگ میزنه من دعوا میکنه 

مامانم میگه سیاست داشته باش بهش نگو این حرفارو 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
نه من نخواستم توجیه کنم،کارش که خیلی زشته!بنظرم بشین باهاش یبار جدی صحبت کن!من شوهرم هر چی میشد میرف ...

بخدا هزار بار باهاش حرف زدم بعد گوشیش نشونم میده میگه من همشو نگفتم 

جدی میگما از اون مدلا که مردن ولی گرایش زنونه دارن دو جانبه هستن نیست؟

😑😂نه بابا 

والا کاش بود همین بهونه میکردم برای طلاق 

شوهرم همینه هیچی بش نمی‌گم .

اون هم ب ننش میگه هم هر کس رو ببینه از نامحرمم نامحرم ترند این جور آدما 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
شوهرم همینه هیچی بش نمی‌گم .اون هم ب ننش میگه هم هر کس رو ببینه از نامحرمم نامحرم ترند این جور آدما

تا حالا باهاش دعوا کردی؟

رفیق جون جونیشه 😢

اصلا حس خوبی نسبت به این موضوع نگرفتم 

پسر وقتی یکیو دوس داره رفیقش میشه همون دختر 

کلا عشقش براش رفیقشه و به اون هست که همه چیزو میگه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

سعی کنین بشینین محکم باهاش صحبت کنین و بگین این رفتارش روی جسم و روح شما تاثیر منفی گذاشته خانم

😑باهاش حرف میزنم میزنه به در شوخی

تا حالا باهاش دعوا کردی؟

بله ولی اثر نداره.ذاتش همینه .اینا دست خودشون نیست ..این هم خسیسه هم بی عقل

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک