2777
2789
عنوان

شوهرم واقعا بهم نامحرمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 83 پست
دقیقا دیگه کفریم کرده

ببین مسخرش عادتش از سرش بپره

به شوخی صداش کن خاله زنک 

یه کاری کن به مردونگیش بر بخوره ب خودش بیاد 

مثلا بگو یه هدیه برات گرفتم گقت چیه چادر بهش بده بگو اینه بذار سرت برو با پیرزنای کوچه حرف بزن 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بخدا شوهرای الان نامحرمننمیدونم مامانش چی بهش گفته که یه هفته هست با من قهرهمن از دس ...

نه این به مامان من میگه

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین مسخرش عادتش از سرش بپرهبه شوخی صداش کن خاله زنک یه کاری کن به مردونگیش بر بخوره ب خودش بیاد مثل ...

واقعا امشب یه خفت بزرگ بهش میدم 

مامانت باید یبار جدی باهاش برخورد کنه بگه زشته مسائل خونتون رو به من انتقال میدید

به همسرت هم بگو اگه کارهاتو تکرار کنی منم مسائل زناشوییم رو به مامانت و نزدیکات میگم ابرو برات نمیمونه 

تقصیر مامانتم هس

افرین 

مامانش بابد به دامادش بگه شما یه خانواده جدا هستسن زندگی همه بالا و پایین داره سعی کنید خودتون حل کنید درست نیست همه بدونن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

مامانت باید یبار جدی باهاش برخورد کنه بگه زشته مسائل خونتون رو به من انتقال میدیدبه همسرت هم بگو اگه ...

متاسفانه رابطش با مامانم بهتر از مادر خودش

شوهر من به دخترخالش همه چی منو گفته حتی زمان دوستی‌مون حتی پارتنر سابقم رو 😢

چرا به دختر خالش؟!!!!!😐😐😐😐

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

مامان من

😂 عجیبه ، به مامانت میگه، شوهر منم تا مامانمو ببینه میگه دخترت فلان دخترت بهمان. مامانمم براش خوراکی و میوه میاره میگه علی آقا بیا بشین تخمه بخور حرص اینو(ینی من) نخور این به منم از این حرصا زیاد داده😐😂

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
افرین مامانش بابد به دامادش بگه شما یه خانواده جدا هستسن زندگی همه بالا و پایین داره سعی کنید خودتون ...

ببین اصلا بحث دعوا نیست 

ممکن بهش بگم امروز دیر رسیدم سرکار میره به مامانم میگه نازنین امروز دیر رفته

😂 عجیبه ، به مامانت میگه، شوهر منم تا مامانمو ببینه میگه دخترت فلان دخترت بهمان. مامانمم براش خوراک ...

😑😑😑واقعا دیگه کفری شدم