2777
2789

از اول پاییز مریض بستری شد مرخص شد باز مریض شد ی دوره دارو خورد خوب شد باز یکم دوباره مریض شد یعنی از اول پاییز ی مشما دارو دارم ک علائم برمیگرده داروبهش میرم 

الان از صب بیدار شده بینیش کیپ شده سینه خس خس ابریزش شدید 

خسته شد بچم از این هنه دارو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😓😓واقعا

دختر برادرم همینه یعنی چهار ماهه میخواد بیاد خونمون یا بچه اون مریضه یا دختر من🤕🤕🤕

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
😓😓واقعادختر برادرم همینه یعنی چهار ماهه میخواد بیاد خونمون یا بچه اون مریضه یا دختر من🤕🤕🤕

دقیقا چندماه هیچجاااا نمیتونم برم انقد یا مریض ی روزم خوب خواهرزاده هام مریضن جرات ندارم

خسته شدم😭

سلام عزیزم 

انشاءالله بچت زودتر خوب بشه

واقعتیش من بچه ندارم بنابراین تجربه ای ندارم اما توی صوت های طب سنتی شنیدم استنشاق برای پیشگیری از مریض شدن عالیه..چون خلط های سینوس ها در حالت عادی با دارو خشک میشه و میرزه توی پشت حلق و ریه و باعث عفونت میشه و با کوچکترین باد و سرما بچه مریض میشه! اما با استنشاق مخصوصا اسنشاق اب و نمک تمام اخلاط میریزه بیرون و دیگه خلطی نمیمونه تا بخواد عفونت کنه

شاید الرژی داره این علائم برا الرژیه بیشتر 

ببرینش پیش متخصص اسم و الرژی اطفال 

داروهای زیاد سیستم ایمنیشو ضعیف می کنه سعی کنین درمان های خونگی استفاده کنین

دستگاه بخور روشن بذارین مرتب شب تا صبح کنارش روشن باشه من اینو به همه میگم چون واقعا تاثیرشو دیدم

قفسه سینشو خصوصا شبا با وازلین بچه چرب کنین شبا تو پاییز و زمستون ی کلاه نازک سرش کنین ک پیشونیشو بپوشونه یکم سیب و به دم کنین صبح بیدارمیشه چندتا قاشق بهش بدین برا بینیش ک کیپ میشه قطره بندازین 

دندون درنمیاره؟ عفونت نداره بدنش؟تو خونه بوخور سرد روشن کن حتما بیرونم نرو پر ویروسه

نه لثه هاش خبری نیست 

انتی بیوتیک‌بهش‌میدم هر دوره

بخور باید بخرم

بیرون نیمرم عضن پسر کلاس اولی دارم اون میره مدرس بااینکه همش دستاش میشوره ولی بازم