2777
2789
عنوان

اعصابم داغون لعنتی دخترم9ماهشه همششش یسره مریض😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست
خب کمترببرش دکتربابنفشه دم کن خونه بهش بده اش بزاربده کاچی بهش بده

بچه نه ماهه این چیزا رو بخوره؟؟ نگو لطفا ،ضرر داره 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه لثه هاش خبری نیست انتی بیوتیک‌بهش‌میدم هر دورهبخور باید بخرمبیرون نیمرم عضن پسر کلاس اولی دارم او ...

بخور حتما بخر خیلی تاثیر داره تقویتش کن آب سیب و آب هویج طبیعی هر روز بده بهش مایعات خیلی بخوره که مریضی از بدنش بره بیرون

اگه خیلی حالش بد نیست نباید دارو بدی خودش خوب شه. و وقتیم دارو میدی باید دوره ش رو کامل کنی نه که به ذره بهتر شد باز ول کنی اینطوری خیلی بدتره و هی بیماری برمیگرده

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

عزیزم شاید از دندونشه. ولی پیگیری کن اگر سیستم ایمنیش ضعیفه حتما غذاهای مقوی بهش بده. یا شیرخشک قوی بهش بده. من دخترم ده ماهشه شیر خشکیه خیلی عذاب وجدان دارم براش اهل غذاهم نیس لاغره ولی زیاد مریض نمیشه پشت سر هم.

سلام عزیزم منم دخترم نه ماه و بیست روزش. خوب میشه باز دوبار مریض میشه ...الان الکی تب کرده و سرفه از ...

اخ خدا خسته شدم من دیگ‌بخدا

دیگ‌ حال ندارم برم دکتر داروهاش میدم 

عزیزم شاید از دندونشه. ولی پیگیری کن اگر سیستم ایمنیش ضعیفه حتما غذاهای مقوی بهش بده. یا شیرخشک قوی ...

دخترمن شیرخشک‌اپتامیل میخوره شیرخودمم کنارش ولی کمتر

دندونش نیست اصلا

ی چی شما همش بهش باابجوش سرد شده شیرخشک‌درست میکنید

اگه خیلی حالش بد نیست نباید دارو بدی خودش خوب شه. و وقتیم دارو میدی باید دوره ش رو کامل کنی نه که به ...

دقیقا فک‌کنم از همین 

اخه اگ‌دارو‌نذم‌بدتر میشه میترسم مجیور ب بستری بشه باز