2777
2789
عنوان

اعصابم داغون لعنتی دخترم9ماهشه همششش یسره مریض😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم بگم بعضی بچه ها طبع گرمی دارن اگ خیلی گرم بگیریش عرق میکنه و اینجور هی مریض میشه. سعی کن محیط ر ...

دقیقا دخترم اینطوره تو سردترین جا ک بخونه خیس عرق میشه طوری ک نفس تشکش از عرق گردن و‌موهاش همه خیس خیس میشه

سلام عزیزم انشاءالله بچت زودتر خوب بشهواقعتیش من بچه ندارم بنابراین تجربه ای ندارم اما توی صوت های ط ...

سلام‌ممنونم

اره منم حس میکنم بخاطر همین خلط و‌عفونتهاست

دقیقا فک‌کنم از همین اخه اگ‌دارو‌نذم‌بدتر میشه میترسم مجیور ب بستری بشه باز

من بچه خواهرم کوچیک بود همینطوری شده بود دکتر بهش گفته بود ازبس دارو دادی بدنش ضعیف شده بذار خودش خوب شه. ولی خب نمی تونم به شما توصیه کنم حتما اینکارو بکنی باز خودت بهتر صلاح میدونی. و اگه داری دارو میری حتما دوره ش رو کامل کن

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
من ده تا تخممرغ براش شکوندم‌خودم😂😂😂

میشکنه تخم مرغ ها؟ من یه سه باری اینکارو کردم اخرم دیدم نه بابا ، جفت شون همش باز مریض میشن من یه جورم شوهرم کلا سربه هوا شده و بیخیال ،رفتم دعا گرفتم همه چیز خوب شد!!! البته من دعا پیدا کرده بود ام چند ماه قبلش ،بعد گفتم شاید چیزی دیگری هم باشه که من ندیدم