از اول پاییز مریض بستری شد مرخص شد باز مریض شد ی دوره دارو خورد خوب شد باز یکم دوباره مریض شد یعنی از اول پاییز ی مشما دارو دارم ک علائم برمیگرده داروبهش میرم
الان از صب بیدار شده بینیش کیپ شده سینه خس خس ابریزش شدید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقا فککنم از همین اخه اگدارونذمبدتر میشه میترسم مجیور ب بستری بشه باز
من بچه خواهرم کوچیک بود همینطوری شده بود دکتر بهش گفته بود ازبس دارو دادی بدنش ضعیف شده بذار خودش خوب شه. ولی خب نمی تونم به شما توصیه کنم حتما اینکارو بکنی باز خودت بهتر صلاح میدونی. و اگه داری دارو میری حتما دوره ش رو کامل کن
من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
میشکنه تخم مرغ ها؟ من یه سه باری اینکارو کردم اخرم دیدم نه بابا ، جفت شون همش باز مریض میشن من یه جورم شوهرم کلا سربه هوا شده و بیخیال ،رفتم دعا گرفتم همه چیز خوب شد!!! البته من دعا پیدا کرده بود ام چند ماه قبلش ،بعد گفتم شاید چیزی دیگری هم باشه که من ندیدم