اومدیم خونع فامیلامون باهم رفتیم میوه بخریم هر کیلو میوه قیمتش چن برابر محل زندگی ما ک خیلی کوچیکع بود اصن همع چیز یجور عجیب غریب فضایی و گرون بود ادم سریع پولش تموم میشع ک مثلا ی معلم ک ت روستاس با ی معلم ک تو تهرانع هر دو حقوق یکیع خو اونی ک ت تهرانع هیچی براش نمیمونع
کسایی که شهرستانی هستن برگردن به شهرهای خودشون یه شغل آزاد راه اندازی کنن چندین برابر زمان کارمندیشون درآمد خواهند داشت، چرا بعضیا میگن ما زمان قدیم با هزار تومن مثلا خونه میخریدم حالا نمیشه؟ خب همون قدیم هر کسی هزار تومن نداشت و درآمد مثلا 10 تومن بود، اون زمان به درآمد 100 میلیون در ماه حتی فکر هم نیمکردیم ولی الان عادیه حتی تو شهرستان، بعضی جاها 200، 300 میلیونم دارن
یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی 👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
اون موقع ها که دانشجو بودم میرفتیم کوچه برلن و امامزاده حسن خداییش شیک بود و ارزون
ممنونم لطف کردین
امامزاده حسن هم میریم گاهی ولی تفاوت قیمتش دیگه زیاد نیست با جاهای دیگه، همقیمت هفت تیر و بیشتر هم شده کارای خوبش، مثلا پالتو گرفتم ۳، حدودا هم قیمت جاهای دیگه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
الان فصل موز نیست عزیزم منم هفته پیش خریدم یک جوری بود زودم له شد مثل آب بود خوب الان موز خریدن اشتب ...
چون صادر کردن برای عرب ها
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
مثلا پرتقال چنده؟ماکرمانشاهیم اینجا پردقال وانتیا میارن کیلویی ۱۵،
من کرجم پرتقال ماشینی میاره ۲۵
مغازه ۳۵
هر دو هم ریز هستن و ترش پرتقال شماله
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔