اومدیم خونع فامیلامون باهم رفتیم میوه بخریم هر کیلو میوه قیمتش چن برابر محل زندگی ما ک خیلی کوچیکع بود اصن همع چیز یجور عجیب غریب فضایی و گرون بود ادم سریع پولش تموم میشع ک مثلا ی معلم ک ت روستاس با ی معلم ک تو تهرانع هر دو حقوق یکیع خو اونی ک ت تهرانع هیچی براش نمیمونع
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما یکی از شهرای بزرگ دیگه زندگی میکنیم توی این سال ها از بس تهران هزینه ها مخصوصا مسکن زیاد شده خیلی ...
آره یه قسمتایی از کرج شده خوابگاه مردمی که تهران زندگی میکنن
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
والا من دو روز پیش با دخترعموم حرف میزدم روستا زندگی میکنه حساب کردیم من از کرج بادمجون بخرم پست کنم براش.. اززونتر درمیاد تا از میوه فروشی محل خرید کنه
دوتا از اقایون فامیل شوهرم دقیقا تو یک اداره دولتی و سمتی مثل هم دارن اما حقوقشون متفاوته یکی تهران و یکی شهر کوچیک هست من دقیق اختلاف حقوق رو نمیدونم اما اون آقا بهم گفت اگر بیام تهران پنج یا هفت تومن میاد رو حقوقم منم گفتم البته ۱۰-۱۵ تومن باید بزاری رو اجاره خونت
من تهران بودم چند ساله اومدم کرج دارم نابود میشدم دلم برای تهران پر میکشه🤧
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
وای دقیقا. مخصوصا حقوق معلما تو تهران اصلا برا اسنپشون هم کافی نیست. خیلی برای تهران کمه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را