2777
2789
عنوان

نامزدم بهم زنگ نمیزنه حالا فهمیدم

403 بازدید | 41 پست

ما ی سال و ۸ ماه عقدیم چن ماه دیگ عروسیمونه

الان دو سه ماهه همش من زنگ میزنم ب نامزدم اونم تک و توک میزنه جوری ک زنگ زدن اون پیش زنگ زدنای من اصلا ب چشم نمیاد

منم خسته شدم از یه طرفه زنگ زدن بهشم کلی گفتم ولی خب تغییری نکرد بنظرتون چیکار کنم  درست شه؟ 

اخرین بار جمعه زنگ زدم بهش دیگ از اون روز حرف نزدیم شنبه ظهر از سرکار اومد خونه ولی بازم زنگ نزد دیروز من فک کردم شبکاره اما خونه بوده و با این حال بهم زنگ نزده امروز شبکاره

ینی با امروز میشه سه روز ک سراغی ازم نگرفته انقد عصابم خورده ک دیروز با این ک خونه بوده بهم زنگ نزده بگین چیکار کنم اگ فردا زنگ زد جوابشو بدم یا ن

اره با خوشرپیی

به روت نیار

خودتو سر شلوغ نشون بده

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره با خوشرپییبه روت نیارخودتو سر شلوغ نشون بده

طرف بعد سه روز بیاد زنگ بزنه دو هفتس همو ندیدیم حالا ک دیروز میتونسه بیاد همو ببینیم خبری ازش نبوده بعد من با خوش رویی جوابشو بدم؟

نه تو یه محلیم

نقطه ضعف نشون نده

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

اگه من جات بودم تا الان از وسط نصفش کرده بودم‌ :)

مخصوصا اگه عقد باشین

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      
تو دیگه اصلا نزن ولی اون زد جواب بده معمولی برخورد کن باهاش گرمپنباش احتمال اینکه خودش توضیح بده هست

اخه چرا جوابشو بدم وقتی بعد سه روز بیاد تازه اگه بیاد دو هفتس همو ندیدیم دیروز میشد همو ببینیم اما خبری ازش نبوده

شاید فکر میکنه خیلی دم دستی و پیش پا افتاده هستی. شایدم براش مهم نیستی. شایدم خودت زیاد پیله میشی و خستش کردی. باید بفهمی علتش چیه.

راه حلش اینکه وانمود کنی سرت شلوغه و وقت نداری. وقتی زنگ زد خودتو سرگرم نشون بده. بگو الان کار دارم بعد باهات تماس میگیرم. اما تماس نگیر. آخر شب پیام بده فردا بهت زنگ میزنم ولی زنگ نزن. پس فرداش بهش پیام بده بگو ببخش خیلی گرفتار بودم یادم رفت تماس بگیرم‌.

مردا از زنایی که همیشه دم دستن خسته میشن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)