2777
2789

چرا واقعا بقیه یکیو دارن عاشقشونه براشون دست به همچی میزنه ولی برای ما ....🥲🙂

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

واقعا چه حسی داره اینکه هرکاری کنین دوستون داره

حرفهای قشنگ میزنه 

همه چشمش به شماست 

دنیاش لبخندتونه 

🙃

اون روز ب خواهرم همینو میگفتم سی سالم شده هنوز یکی عاشقم نشده ک برام همه کار کنه جلو خانوادش وایسه بگه اینو میخام همه بفهمن مثلا فلانی عاشق و دلباخته اینه و بدون این نمیتونه و زمین و زمان برام یکی کنه....ای خداااا

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون روز ب خواهرم همینو میگفتم سی سالم شده هنوز یکی عاشقم نشده ک برام همه کار کنه جلو خانوادش وایسه ب ...

اره منم همین حسو دارم خیلی حس مزخرفیه حتی باور میکنی هیچ کدوم از خواستگار هام برای خودم نیومدن

هی دارم میبینم بقیه رو چطوری یکی هست عاشقشونه قشنگ نگا میکنه جلو همه وایمیسته دنیاش این آدمه 

پس کی قراره قسمت ما شه

اره منم همین حسو دارم خیلی حس مزخرفیه حتی باور میکنی هیچ کدوم از خواستگار هام برای خودم نیومدنهی دار ...

آره بابا خواستگارام هم بخاطر خانواده و اینا اومدن شخص خودمو نمیخاستن

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

آره بابا خواستگارام هم بخاطر خانواده و اینا اومدن شخص خودمو نمیخاستن

منم 

نمیدونم عشقمون کجا پاهاش شکسته نمیتونه بیاد موقعی که بیاد یه بار هم خودم جفت پاهاشو میشکنم آنقدر معطل کرد 😅