2777
2789
عنوان

چرخیدن جنین بریچ

121 بازدید | 19 پست

بریچ یعنی سر جنین به جای اینکه به سمت کانال زایمان یعنی پایین باشه برعکسه و پای جنین به سمت واژنه....

اوایل حاملگی بریچ زیاده ولی معمولا ۳۲ تا ۳۶ هفته جنین میچرخه وگرنه غالبا زایمان سزارین باید به جای طبیعی انجام بشه...

کیا سابقه بریچ داشتن؟ جنینتون چند هفته چرخید؟؟....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣

من تازگی به مسایل زایمان طبیعی علاقه مند شدم یکسری تاپیک خوندم و پستهای و کامنتای اینستا رو در اینمورد خوندم چون خودم زایمان نداشتم برای همین برام سواله 

یکسری از خانمها میگن زایمان سزارین اختیاری میخواستیم دکتر هم قبول کرده بود حتی نامه هم داده بود  بعد زودتر از موعد کیسه آب پاره شد رفتم بیمارستان و دکتر پیدا نشد بیمارستان هم قبول نکرد سزارین کنه  یا در لحظات آخر دکتر قبول نکرد سزارین کنه تو بیمارستان دیگه چاره ای نداشتم و حق انتخاب نداشتم 

برای من سوال هست خانومی که نمیخواد زایمان طبیعی کنه و اجبار بیمارستان میشه میتونه اجازه نده آمپول فشار بهش نزنند و اجازه معاینه نده ؟اینجوری به هر حال شرایطش خطرناک میشه پزشک محبور نمیشه ببره سزارین ؟

چون مثلا همینجا خانومی میگفت با نامه رفتم بیمارستان برای سزارین که قبول نکردن مجبورم کردن با آمپول فشار زایمان کنم 

خوب اجازه زدن آمپول نده اجازه معاینه نده بالاخره شرایطش اورژانسی میشه دیگه اپنجوری نمیبرن سزارین ؟

بعد چیکار کردین ؟مگه وقت سزارین نداشتی ؟طبیعی زایمان کردی ؟

هیجی دیگه اختیاری سز کردم  ۱۱ میلیون ناقابل دستمزد ازم گرفت ۲ تمن هم دکتر بیهوشی بیپارستان هم چون دولتی بود ۵۰۰ تمن ..پارسال سز کردم