2777
2789
عنوان

پروبیوتیک⁉️

48 بازدید | 8 پست

کیا مکمل پروبیوتیک مصرف میکنن؟ 

معرفی کنید و اسمشو بگید؟!

و اینکه نسبت به قبل چه تغییری کردید با مصرفش؟ 

اسرار اَزَل را نه تو دانی و نه من/وین حرفِ معمّا، نه تو خوانی و نه من/هست از پس پرده گفت‌و‌گوی من و تو/چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من! -خیام

من لاکتوفم خوردم یمدت خوب بود

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

از وقتی تو ی مستند دیدم ک با فضولات انسانی ساخته میشه دیگه نخریدیم 

ماستش رو مصرف میکردم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من لاکتوفم خوردم یمدت خوب بود

برای کاهش ترشحات زنانه خوب بود؟

اسرار اَزَل را نه تو دانی و نه من/وین حرفِ معمّا، نه تو خوانی و نه من/هست از پس پرده گفت‌و‌گوی من و تو/چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من! -خیام

از وقتی تو ی مستند دیدم ک با فضولات انسانی ساخته میشه دیگه نخریدیم ماستش رو مصرف میکردم

اوه فضولات انسانی😂

از وقتی تو ی مستند دیدم ک با فضولات انسانی ساخته میشه دیگه نخریدیم ماستش رو مصرف میکردم

ماستش شنیدم خیلی خوبه

ماستش شنیدم خیلی خوبه

تو شبکه منو تو ی مستند دیدم ک محتویات غذاها و لبنیاتی ک میخوریم چیه 

پروبیوتیک چیه 

اونجا فهمیدم تو کانال یوتیوب هست میتونی ببینی

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
تو شبکه منو تو ی مستند دیدم ک محتویات غذاها و لبنیاتی ک میخوریم چیه پروبیوتیک چیه اونجا فهمیدم تو کا ...

مچکرم✨️🙋‍♀️

برای کاهش ترشحات زنانه خوب بود؟

کاهش که نه قارچ داشتم خوب شد انگار

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم