2777
2789
عنوان

چرخیدن جنین بریچ

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست
هیجی دیگه اختیاری سز کردم ۱۱ میلیون ناقابل دستمزد ازم گرفت ۲ تمن هم دکتر بیهوشی بیپارستان هم چون دو ...

حالا خوبه باز قبول کرده با پول سزارین کنه 

ماه گذشته رفته بودم دکتر زنان برای آزمایش و سونو بعد دکتر برلی یکی از بهترین بیمارستان‌های خصوصی تهران هست بیمارستان خاتم بود گفتم الان شما نامه سزارین میدین با هزینه جداگونه گفت سختگیری زیاد شده من نامه هم بدم بیمارستان قبول نمیکنه اونجا باید تصمیم بگیرن گفتم بیمارستان خصوصی هم قبول نمیکنند با پول ؟گفت نه دست منم نیست 

گفتم هزینه اش مهم نیست اصلا دوتا سکه تمام بگیرین گفت اصلا دست من نیست تا دو سال پیش با پزشکها بود الان دیگه از دست ما خارج شده 

اصلا موندم واقعا دهنم باز موند بخدا 

به دکتر گفتم منکه بچه نمیخواستم اما اگر عاشق بچه هم باشم کلا بچه اوردن برام کنسل میشه خودش هم خیلی از دست بیمارستان شاکی بود 

حالا خوبه باز قبول کرده با پول سزارین کنه ماه گذشته رفته بودم دکتر زنان برای آزمایش و سونو بعد دکتر ...

من شهرستان بودم شیراز دکتر سروگل شهریور نامه میده بیمارستان خصوصی عمل میکنه کارشم عالی فامیلمون ۳ روزه سرپا شد ... اون خانومه بهونش بوده چون زایمان طبیعی براشون امتیاز داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازگی به مسایل زایمان طبیعی علاقه مند شدم یکسری تاپیک خوندم و پستهای و کامنتای اینستا رو در اینمو ...

ببین به خاطر آمار بالای سزارین الان توی بیمارستان های دولتی سزارین انتخابی ممنوعه و توی بیمارستان‌های خصوصی هم حتی یکم سخت می‌گیرن ولی خب بعضی از متخصصین هزینه اضافی می‌گیرن و  انجام میدن .....‌

وقتی یک ماما، مامان میشه   
کسی که کیسه ابش بترکه حتما بابد طبیعی دنیا بیاره بچه رو؟ میگن که تا دپساعت پقت هست بری بیمارستاناخه ...

کیسه آب پاره بشه دیگه باید زایمان چه طبیعی و چه سزارین انجام بشه، حالت اگه جنین وضعیتش خوب باشه و  دردها هم منظم باشم طبیعی انجام‌می‌شه ولی اگه هر مشکل دیگه‌ای پیش بیاد سزارین می‌کنن....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
ببین به خاطر آمار بالای سزارین الان توی بیمارستان های دولتی سزارین انتخابی ممنوعه و توی بیمارستان‌ها ...

میدونم الان سخت میکیزین حتی تو خصوصی و با پول هم سخت میکیرن 

ماه گذشته به خاطر چکاپ سالانه ام چند بار درگیر دکتر زنان بودم یکی از پزشکان معروف تهران که سهامدار بیمارستان خصوصی و گرون تهران هست و راحت سزارین رو قبول میکنه رفته بودم دو تا خانوم باردار پا به ماه دیدم که یکیش از شهرستان اومده بود میگفت دکترم با زیرمیزی و تپ بیمارستان خصوصی هم قبول نکرده سزارین کنم اومدم اینجا فقط این دکتر قبول کرده 

یکی دیگه هم خانوم باردار بود اونم از بیمارستان پیامبران تهران که خصوصی هست میگفت تا الان گفته بود سزارین میکنیم ماه آخر زده بود زیرش اومدم اینجا که قبول کرده سزارین کنه 

منظورم اینکه اگر خانومی تو شرایط اجباری تو بیمارستان خصوصی برای زایمان طبیعی قرار بگیره خوب نمیتونه مانع زدن آمپول فشار و معاینه و هیچ کار پزشکی دیگه بشه ؟تا مجبور بشن ببرنش سزارین ؟به هر حال نمیتونند بزارن برای مادر و بچه اتفاقی بیافته دیگه 

سوالم اینه اخه همه میکن زورکی آمپول فشار زدن یا معاینه کردن