2777
2789

با بچه مهمونی رفتن سخت تره اتفاقا تا گردش.

برو از این رستوران ها که سفره خونه طور هستن و تخت دارن. یه بچه ها با شما، یکی با همسر.

سختی داره، ولی به هرحال روحیه آدم عوض میشه. بچه ها هم روحیه شون بهتر میشه.

سخته تو این سن صبرشون کمه من پسرمو یه بار تو این سن بردم دیگه نبردمش از بس داد زد گشنمه🤣از ۳سالگی ب ...

پسر من سلفون روی میز رو کشید گلدون چپه شد آب راه افتاد زیر میز بغلی😅هر چی جلوش میذاشتیم مینداخت زمین با صدای بلند میخندید‌.مدام از میز ما صدای قاشق چنگال میومد🤦‍♀️دیگه آخرش از کل رستوران عذرخواهی کردیم زدیم بیرون،ولی یه بار امتحانی برو استارتر.به نظرم برو فست فود که هم صندلی کودک داره هم معمولا شلوغه و شیطنت بچه ها خیلی جلب توجه نمیکنه،براشون هم سیب زمینی بخر حالش رو ببرن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسئولیت یکی رو شما قبول کنید اون یکی رو هم باباش ..

همه برید رستوران ..اونجا صندلی مخصوص کودک داره ..هر کدوم رو کنار صندلی خودتون بزارید و اول بچه رو کمی غذا بدید بعد یه چیزی دستش بدید تا سرگرم بشه بعد غذای خودتون رو بخورید ..در آخر هم دوباره غذای بچه ....اصلا به دور و برتون اهمیت ندید ..بچه جیغ زد داد زد .ظرفی افتاد و یا کثیف کاری شد اصلا ناراحت نشید و با آرامی کار درست رو انجام بدید ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........