2777
2789

چند روز فکرم مشغول ک ازدواج کردن و بچه داری بهتر 

یا اینکه میشستم تا دکتری میخوندم واسه خودم استاد و هئیت علمی می‌شدم؟ 

نی نی داشتن بهتر یا معلم بودن و با بچه های مدرسه سرو کله زدن؟

یعنی کسی که الان معلم تو سن ۳۰ و ازدواج نکرده و بچه نداره حسرت میخوره؟ 

یک زن ، حتی اگه بهترین و پولدار ترین شوهر دنیا رو داشته باشه بازم باید برای خودش درامدی هرررر چند کم داشته باشه 

تحصیلات که اصلا جای شکی نیست ، انسان بیسواد توی دنیای امروزی خیلییی اسیب پذیر تره . 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نی نی بیاد .

صبح و شبت معلوم نمیشه 

چون هم شبها هم صبحها بیدار می مونی. انگار دو شیفتی هستی .

ارزش نداره .

همون وقت گرانبهاتو به جای اینکه بزاری برای بشور و بساب . و بچه داری و ترو خشک کردن بچه و شب و روز بی خوابیها و گریه هاشو تب و واکسن هزاران ..... دیگه . بزار پای درس و دانشگاهت .

کلفتیه واقعا . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

قطعا تحصیلات و سرکار خیلی عالیه در کنارش ازدواج و بچه داری

بستگی به شخصیت و علاقه آدم ها داره 

من خودم اگر تحصیلات و شغل را دنبال نمیکردم و الان فقط یه مادر خانه دار بودم،قطعا حسرت میخوردم و افسرده میشدم.

چون معتقدم باید با زنان زمان مادربزرگم متفاوت باشم.دیگه زمانش گذشته چشمت به جیب شوهر باشه و کارت زایمان و پخت و پز

این اعتقاد من هس.ولی ممکن یکی خوشش نیاد با افراد بیرون سر و کله بزنه و ترجیح میده یه مامان باشه و کنار بچه هاش و آشپزی و... اونم قشنگ و محترم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

یک زن ، حتی اگه بهترین و پولدار ترین شوهر دنیا رو داشته باشه بازم باید برای خودش درامدی هرررر چند کم ...

قطعا همینطور اما من لیسانس ک گرفتم خیلی خسته شدم از بس که دانشگاه اذیت کرد تا مدرکمو بگیرم... همه اش برو و بیا 

واسه همینم همون سال ارشدمو نگرفتم و ب فکر ازدواج افتادم 

بعد ازدواج هم رفتم تو یه موسسه مشغول کار شدم 

اما معلم و استادی که آرزوشو داشتم رو نرفتم دنبالش چون خیلی از تایم زندگیم رو می‌گرفت 

یعنی من اشتباه کردم؟ 

اگه معلم میشدم یعنی شادتر بودم؟

نی نی بیاد .صبح و شبت معلوم نمیشه چون هم شبها هم صبحها بیدار می مونی. انگار دو شیفتی هستی .ارزش ندار ...

خودت الان چیکار میکنی؟ 

یعنی کسی که سرکار میره هم ته اش نمیگه برا چی این همه کار کردم و خودم رو فرسودم آخرش ک چی؟

کار هم استرس داره 

هم صبح زود بیدار شدن. و هم مسئولیت

ازدواج کردم درسمم خوندم 

بچه هم اوردم 

الانم سرکارم 

حیفم میاد دلم میخواست مجرد بودم و شاغل اونوقت فکر و خیال ندارم 

صبح داشتم می اومد بچم که 15 ماهشه داشت صبحونه میخورد که فهمید دارم میرم قهر کرد گریه کرد هیچی دیگه مجبور شدم بغلش کنم بعدم مامانم گولش زد برد تو آشپزخونه تا من بتونم بیام 

از صبح حال دلم بده دلم مونده تو خونه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊