جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من با مادرم ۳۶ سال اختلاف سنی دارم عالیه واقعا راضیم . وقتی به دنیا اومدم که تمام شرایط زندگی نرمال بوده تمام مراحل زندگیم بدون دغدغه مالی و خانوادگی گذشته . مادرمم خیلی پایه است اره بالای ۶۰ سالشه ولی واقعا واسم عین دوست باهم سفر میریم از زندگیم مشکلاتش تعریف میکنم و خیلی همراهمه
موافقم اما بچه هم ب مراقبت و مادرش احتیاج داره حداقل تا دوسالگی سرکار رفتن هم نیازمند آرامش فکری
آره درسته
ولی تو جوامع پیشرفته هر دو را با هم انجام میدن و موفقن
البته خیلیا از تولد تا دوسالگی بچه را خونه می مونن ولی بعد مجدد ادامه میدن.خانومای موفق اطرافم اینجوری بودن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...
واقعا اصل زندگی مادری کردن؟ یعنی همه آخرش یه روزی میخوان مادر بشن؟
به نظر من نه
یعنی واقعا خدا ما را آفریده فقط رابطه و زایمان؟یعنی شخصیتمون،هنرمون،توانایی هامون و... همه هیچی؟ اومدیم فقط بزاییم؟همین؟اینکه بین همه موجودات زنده مشترک هس
باید به عنوان انسان توانمندی های دیگمون را رو کنیم.
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...
موافقم.. منم دوست ندارم بعد بچه دار شدنم خونه نشین بشم 😕
به نظرم آدم حیف میشه و بعد چند سال که بچه ها بزرگ شدن و رفتن دلت به حال خودت میسوزه
خصوصا اونجاش که میخوای التماس شوهر کنی برای پول شارژ
طرف میاد تو سایت میگه من به خانه داریم افتخار میکنم و خوبه و شاغل ها بدبختن و شوهرشون پولشون نمیده و... بعد خودش تاپیک زده یا کدمعرف سایت های الکی میذاره یا دنبال کار آنلاین و... میگرده.کلی ذوق داره کد معرف بزنین ۳۰ تومن یا ۳۰۰ تومن گیرمون بیاد.خب تو که شوهرت پول بارونت کرده دیگه چرا لنگ ۳۰۰ تومنی؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تو مجردی هر چی آزمون معلمی دادم قبول نشدم، ولی دوستام با بچه کوچیک قبول شدن.
چون کاری به سواد آزمون دهنده ندارن به زاییدنش کار دارن و بچه داشتن سهمیه محسوب میشه.یعنی یه بی سواد با ۴ تا بچه قبول میشه،یه با سواد مجرد نه
برای همینم معلم ها یه تعدادشون داغونن و بیسواد
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم از همین میترسم نمیدونم اگه برگردم عقب آیا کار رفتن رو ب ازدواج ترجیح میدم یا نه ممکن اونجوری هم ...
ازدواج خیلی خوبه
بچه خیلی شیرینه
لذتش با هیچ چیز قابل مقایسه نیست
ولی گاهی میگم کاش یه کم دیرتر ازدواج میکردم
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊