2777
2789
عنوان

به نظرتون حرفای دلمو به همسرم بگم

160 بازدید | 24 پست

بچه ها  توروخدا بخونین تاپیکمو .من یسری بغض های کهنه از شوهرم دارم. که همیشه رو دلم مونده. و اینکه همسرم خیلی مرد خوبیه با درک و با احترامه خیلی خیلی. فقط وقتایی که یه ناراحتی بینمون پیش میاد تبدیل به یه غول میشه . 

هیچوقت نمیاد درد دل کنیم مشکلمون حل بشه و همیشه روی ناراحتیامون سرپوش میزاره. و اون موضوع برای من تبدیل به بغض میشه. خیلی با احترام  و باادبه اما احساساتی نیست بهم محبت نمیکنه نازو نوازشم نمیکنه. بغلم نمیگیره جز در مواقع رابطه که به چه دردی میخوره اون😒

یه اخلاق بدیم ک دارم اینه که نمیتونم رو در رو بهش حرفامو بگم زود بغض میکنم‌گریم میگیره. نمیتونم ادامه بدم.

حرفای دلمو بهش نوشتم و ازش خواستم که از لحاظ روحی از من دور نشه و بهم محبت کنه. گفتم که من احتیاج دارم بهم محبت کنی بگی دوستم داری . اینطوری احساس تنهایی و نادیده گرفتن میکنم.

به نظرتون پیامو بهش بفرستم یا اشتباهه؟ 

منم همینجوری بودم انقدر ازش خواستم ندید ازش متنفر شدم

الهی بمیرم برات. خیلی سخته . بغضا رو دلم میمونه سنگینی میکنه. یه دوست دارم محل سگ به شوهرش نمیده عوضش شوهرش خیلی بهش محبت میکنه. وقتی قهرن زود بهش پیام میده از دلش درمیاره. ولی من تو ۹ سال ازدواجمون یکبارم ندیدم شوهرم ازم منت کشی کنه . همیشه من رفتم سمتش. دلم خیلی ازش شکسته . میخوام اینارو بگم بهش.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما لحن کلامتون خوب باشه 

آخه معمولا پیامک نشون دهنده منظور نیست 

خوب منظور نمیرسونه باعث سوبرداشت میشه 

اگه میتونید ویس بدید 

و درنهایت آرامش و احترام و ادب حرفاتون رو بزنید 

و تاکید کنید چقدر دوستش دارید 

به مرد اقتدار بدید مثل آب روی اتیشه

الهی بمیرم برات. خیلی سخته . بغضا رو دلم میمونه سنگینی میکنه. یه دوست دارم محل سگ به شوهرش نمیده عوض ...

همه مثل هم نیستن

نمیشه یه نسخه برای همه پیچید 

باید قلق شوهرتون دستتون بیاد 

وقتی میگید آدم خوبیه 

پس بی گدار به آب نزنید که زندگیتون تلخ نشه 

حرفاتون و بزنید ولی درنهایت ادب و ارامش

حتما لحن کلامتون خوب باشه آخه معمولا پیامک نشون دهنده منظور نیست خوب منظور نمیرسونه باعث سوبرداشت می ...

من که از هر دری وارد شدم خوبشو گفتم دردمو گفتم التماسش کردم ولی ندید که ندید الانم هیچ جایگاهی تو زندگیم نداره همچنین قلبم

حتما لحن کلامتون خوب باشه آخه معمولا پیامک نشون دهنده منظور نیست خوب منظور نمیرسونه باعث سوبرداشت می ...

پس بفرستم بهش پیاممو. باشه حتما قید میکنم که دوسش دارم و قدرشو میدونم.

من که از هر دری وارد شدم خوبشو گفتم دردمو گفتم التماسش کردم ولی ندید که ندید الانم هیچ جایگاهی تو زن ...

خدایا قوربونت ب چرا ما زنارو اینقدر احساساتی آفریدی . وقتی مردارو اینقد شمرابن‌ زلجوشن آفریدی😭

بهش بگو که از دستش ناراحتی ولی اصلا ضعف نشون نده عزیزمن.ازش نخواه که بهت محبت کنه ،بخدا بدتر میکنه.ک ...

خب من مشکلم اینه که به محبتش احتیاج دارم . از محبت نکردنش دلسردم. دلم برای سال اول زندگیمون که چقد شیرین و پر از دوست داشتن بود تنگ شده😭😭

اول ازش تعریف کنید 

خوبی هاش رو بگید 

بعد بگید من یه سری موضوعات هست اذیتم می‌کنه چون دوستت دارم دلم میخواد باهم حلش کنیم زندگیمون شیربن تر بشه 

می‌دونم شماهم آنقدر فهمیده هستی منو درک میکنی و راهکار بلدی برای همه چیز 

به همین خاطر گفتم از خودت کمک بخوام بهتره 

همه روانشناسا و مشاوره ها همه میگن که اقتدار به مرد بدید 

یواش یواش درست میشه 

مردی که دائم سرکوب بشه معلومه دیگه ارزشی قائل نمیشه 

خدایا قوربونت ب چرا ما زنارو اینقدر احساساتی آفریدی . وقتی مردارو اینقد شمرابن‌ زلجوشن آفریدی😭

واقعا خیلی راحت میتونن احساساتشونو ندید بگیرن

نااراحت نباش خوشگلم شما تلاشتو بکن سعی کن صحبت کنی با ایشون انشالله که درست میشه بینتون❤️

خب من مشکلم اینه که به محبتش احتیاج دارم . از محبت نکردنش دلسردم. دلم برای سال اول زندگیمون که چقد ش ...

تو خونه به خودتون میرسید؟

ازطرفی به مردها باید حق داد شرایط بیرون خونه خیییییلی سخته تو این وضعیت 

اعصابا خورد 

باید کمی مدارا کرد