2777
2789
عنوان

به نظرتون حرفای دلمو به همسرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
خب من مشکلم اینه که به محبتش احتیاج دارم . از محبت نکردنش دلسردم. دلم برای سال اول زندگیمون که چقد ش ...

میفهمم عزیزم😔برا همه اول زندگیشون شیرینه.میدونم اونجور که باید بهت محبت نمیکنه ولی مردا مثل کش تنبان میمونن،هر چی ازشون فاصله بگیری و محل ندی میان سمتت تا دوباره بدستت بیارن.بزار اون بی قرارت باشه،بزار فکر کنه هنوز نتونسته دلتو بدست بیاره و بابتت تلاش کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا خیلی راحت میتونن احساساتشونو ندید بگیرننااراحت نباش خوشگلم شما تلاشتو بکن سعی کن صحبت کنی با ا ...

نمیدونم چرا روم نمیشه احساساتمو بهش بگم. اونقد جدی بازی درآورد که احساساتمو سرکوب کرد فکر میکنم زشته که بگم من احتیاج به محبت و عشق دارم.

تجربه ثابت کرده همش وقتی به پای یکی باشی که ازش تقاضا کنی محبت کنی بهشبدتر میشهو همش میشه فک می‌کنه ...

والا بی محلی هم میکنیم درست نمیشه که. انگار فقط اوایل ازدواج زندگی شیرینه 

میفهمم عزیزم😔برا همه اول زندگیشون شیرینه.میدونم اونجور که باید بهت محبت نمیکنه ولی مردا مثل کش تنبا ...

نه والا همچین فکریم نمیکنه. تازه به من میگه تو جدیدا خیلی بداخلاق شدی مثل قبل آروم و باحوصله نیستی.

والا بی محلی هم میکنیم درست نمیشه که. انگار فقط اوایل ازدواج زندگی شیرینه

نمیدونم واقعا مشکل اینه اگر اهل زندگی نیستین
پس چرا وارد میشین؟؟؟
چرا یه دخترو وابسته میکنید؟؟؟
ما داشتیم زندگی میکردیم
ما فکر میکنیم حالمون باهاتون خوبه

نمیدونم چرا روم نمیشه احساساتمو بهش بگم. اونقد جدی بازی درآورد که احساساتمو سرکوب کرد فکر میکنم زشته ...

عزیزم وقتی تو رابطه میری محبت و توجه جزو آپشن ها نیست وظیفست وگرنه رابطه به چه درد میخوره 

اینکه خواسته هاتو بیان کنی اصلا چیز زشتی نیست اون باید خجالت بکشه باعث شده ازش بخوای پس برو رک خواسته اتو بگو اگه دیدی تغییری ایجاد نکرد بنظرم باید مردتو تغییر بدی

عزیزم وقتی تو رابطه میری محبت و توجه جزو آپشن ها نیست وظیفست وگرنه رابطه به چه درد میخوره اینکه خواس ...

آره حتما باید بگم . پس من این درخواستارو از همسره خودم نکنم از کی بکنم آخه

نمیدونم واقعا مشکل اینه اگر اهل زندگی نیستینپس چرا وارد میشین؟؟؟چرا یه دخترو وابسته میکنید؟؟؟ما داشت ...

والا اولش باغ و بوستان میکارن آدم میگه اینا دیگه فرشتن. بعده دو روز ادم میبینه همه چی الکی بوده.