2777
2789
عنوان

زنا خودشون میخوان توسری خور باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 18 پست
اولین زن ستیزی اونجاییه که مادر ما برادرمون رو بما ترجیح میده😄

درسته مادرها بیشتر پسر دوست هستن اما خوب از اونطرف پدرها هم دخترشون رو ترجیح میدن دیگه و دختر دوست هستن اینجوری تعادل برقرار میشه

یه چیزی بگمما زنا توجه میخوایم نیاز داریم بهشحالا بعضی زنها توجه رو دریافت نمیکنن دوست دارن بیان این ...

دقیقا وقتی هم راهنمایی میکنی تنها یه جمله بلدن نمیتونیم طلاق بگیریم

خوب عزیزم چرا میگی در موردش حرف میزنی وقتی علاج مشکلت رو خودت قبول داری

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاپیکای پربازدید رو دیدم فقط یه چیزی فهمیدم عزت نفس نداشتن قطعا شوهرش اگه همینجوری یورش بیاره و ک ...

اصل مشکل نداشتن شناخت از ذات جنسیت طرف مقابل هستش.

زن زبان داره مرد زور. 

باید بتونن بشناسن همو

پر از خیال🙂‍↔️
اصل مشکل نداشتن شناخت از ذات جنسیت طرف مقابل هستش.زن زبان داره مرد زور. باید بتونن بشناسن همو

و یه چیزی که خودم متوجهش شدم میزارن ناراحتی تلنبار شه رو هم بعد بومب منفجر میشن از خجالت زنده و مرده هم در میان بعد فاز مظلوم میگیرن 

میخام بدونم ینی واقعا نمیدونه علاج مشکلات رفتاری گفتگو و صحبت کردن هست ولی صحبت اصولی بدون توهین تحقیر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷