2777
2789
ماهی ۱۸۰خدایی خودت فکر کن مامانت شاید فکر میکنه دلار هنوز۴۰۰ تومنه

مامانه میخواد سرگرمش کنه نره سمت راه اشتباه😂

دشمن این پیشنهادو به آدم نمیده که این مادر داده😝

من یه شیفت ۳ساعت ،دوروز تو هفته میرم ماهی۷ت مامانم میگه حیفه عمرت

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

مامانت ازون زنای زندگیه ها. قااااانع

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی کمه من یه کار سراغ دارم اگه بخوام انجام بدم شاید روزی ۱۰۰هزار کار کنم بازم زورم میاد میگم بچه ک ...

چه کاریع

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

سه ساعت اگ بیشتر وقت بزارم پولش بیشتر میشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐یه دو دقیقه خودت بهش فک کن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
برو بشین درست و بخون اخه ۶ تومن دختر چی بهت بگم اصلا و ابدا ارزشش رو نداره تو هر حرفه ای یاد بگیری خ ...

درس نمیخونم ترک تحصیل کردم خانوادم نمیزارن درس بخونم کلی دعواو.....  راه انداختم گوش نمیدن 

قشنگ ترین حرفا دروغن 

عزیزم فقط صبحانه نهار شام حساب کن ببین چنده تمرکزت را روی چیز دیگه ای بذار

آخه پول اینترنتم نمیشه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

درس نمیخونم ترک تحصیل کردم خانوادم نمیزارن درس بخونم کلی دعواو..... راه انداختم گوش نمیدن

چرا عزیزم وای باورم نمیشه😔💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
مامانه میخواد سرگرمش کنه نره سمت راه اشتباه😂دشمن این پیشنهادو به آدم نمیده که این مادر داده😝من یه ...

هعی شانسه من دارم بقیه مامان دارم منم دارم😂😑

قشنگ ترین حرفا دروغن