2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی کار دنیا دیگه دختر چه معنی میده درس بخونه و از این مغزای پوسیده

الهی عزیزم 💔💔اما حمالی کردن دختر برا روزی ۶ تومن معنی میده😏😏

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خودت فکرکن یه لحظه ،مامان و ول کن عزیزم😂💗انشاالله شغل مناسبتو پیداکنی

آخه دست به هرکاری میزنم میگن نه کار بیرون از خونه که اصلااااااا کار تو خونه ام که وضعش اینه گیر دادن و رومخ رفتن و مغزای پوسیدشونم از یه طرف دیگه یعنی موندم سرمو تو کدوم دیوار بکوبم

قشنگ ترین حرفا دروغن 

درک نمیکنی حد اقل زخم زبون نزن

عزیزم اشتباه برداشت کردی من در مورد خانواده ات گفتم وگرنه زخم زبون نزدم از دست اونا ناراحتم اشتباه فک نکن🥲🥲🥲🥲

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
آخه دست به هرکاری میزنم میگن نه کار بیرون از خونه که اصلااااااا کار تو خونه ام که وضعش اینه گیر دادن ...

چند سالته؟

درکت میکنم،من۱۸سالم بود سال اول دانشگاه همین که گفتم میخوام کارکنم همه گفتن نمیخواد مگه چی کم داری و فلان خونواده کلا منصرفم کردن و هیچکس کمکم نکرد

چندسال گذشت،الان خداروشکر شغلم خوبه حقوقمم الحمدالله راضیم تقریبا۲۰ حقوقمه

همون خونواده الان تشویقم میکنن

وقتتو واسه این شغلهای به دردنخور نزار منم این راه هارو گذروندم وقتی یادم میاد به چه چیزهایی وقتمو هدر دادم حرصم میگیره

انشاالله موفق باشی

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

عزیزم از صبح ذهنم درگیره میشه منو ببخشی من تو زندگیم تا جایی که سعی کردم تلاش کردم دل کسی رو نشکونم اینجا هم قصد نداشتم دل تو رو بشکونم به خدا ناخواسته شد از صبح فکر درگیرته اگه منو ببخشی بزرگی خودت رو میرسونی🥲🥲❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹