2777
2789
عنوان

خیلی قوانین سایت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 17 پست
من منظورم نی نی سایت بود ولی

متوجه شدم از اول😐

منم منظورم سرعت اینترنت بود

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

واسه من نیست

تاپیکهایی که بقیه توش پست نذاشته باشن فقط میتونین حذف کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین الان که تاپیکها پاک نمیشه بعضیا توی هر تاپیک یه حرف و دروغ جدید میگن و با احساسات بقیه بازی میکنن، چه برسه خودشون هم بتونن پاک کنن. تازه الان میدکنن همه میتونن حرفای قبلیشون رو بخونن اینطوریه؛ پاک بشه دیگه بدتر هم میشه!

دیگه این یه قانونی هست که همه میدونن. 

اگه کسی خیلی نگران‌ هست و نمیخواد بمونه؛ کلا نباید تاپیک بزنه که بعد دنبال حذف باشه. چون همه میدونن حذف به این راحتی نیست