2777
2789
عنوان

نامزدم کتکم زد گفت من از اولش تورو نمیخواستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 59 پست
ببخشیدا اسی اینقدر رک میگم!!! اصلا از زنای ضعیف و تو سری خور خوشم نمیاد! پاشو جمع کن خودتو زندگیتو🤬 ...

اخه من خیلی میترسم از ادما تاحالا مستقل نبودم خیلی ضعیفم میترسم🥲

Astronomy🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فرار کن به هر قیمتی که شدهچرا از اول زنش شدی،؟

از چاله دربیاد بیوفته تو چاه؟

اخه این چ راهکاریه پیشنهاد میدید؟

فرار کنه ک چی بشه؟

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بی‌عرضه نباش پاشو برو پزشکی قانونی بابت کبودی‌ها نامه بگیر شکایت کن پدرشو در بیار حداقل دیگه کتک نزنه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
بی‌عرضه نباش پاشو برو پزشکی قانونی بابت کبودی‌ها نامه بگیر شکایت کن پدرشو در بیار حداقل دیگه کتک نزن ...

مامانم گفت اولشه همه مردا اینطورین بعد کم کم نرم میشه

Astronomy🌿

درسته نی نی سایت باعث زوال عقل میشه اما نه آنقدر که هر تاپیک چرتی که زدی همه باور کنن دخترجان

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

پرو پرو داره جواب راهکارای بقیه رو هم میده خدایا توووبه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

همینا رو به خانواده ات بگو 

خانواده ها این حرف ها را میزنن که سر مسائل بیخود طلاق نگیرن نه موضوع به این مهمی 

بچه دار بشی بچه ات هم می زنه میگه من بچه تو رو نمی خواستم 

باید خودشو بزنه نه شما را چون مقصر خودشه

همینا رو به خانواده ات بگو خانواده ها این حرف ها را میزنن که سر مسائل بیخود طلاق نگیرن نه موضوع به ا ...

به مامانم گفتم گفت که اولاش هس بعدا از سرش میفته درست میشه

Astronomy🌿
وااا چرا اینجوری بهم میگی قلبمو شکستی

بجهنم دختره بی دست و پا

انقدر لنگ اسم شوهری که عرضه جدایی و پایان دادن به یه رابطه سمی نداری چون نمیفهمی ارزش تو رو با اون حرفایی که بهت زده با زباله یکی کرده

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿