2777
2789
دعوامون طولانی بود ولی من سعی میکنم خلاصشو بگم😅

من داشتم از شغل پدرم میگفتم یهو ایشون برگشت گفت من چند نفرو میشناسم تو این شغلن ادم حسابی نیستن و فلانن و یکیو میشناسم قبلا چمیدونم یه نگهبان بوده الان شده مدیر فلان جا و این چرت و پرتا

بعد یهو برگشت گفت شنیدم بهشون خونه و ماشین میدن!! منم گفتم من پدرم اصلا نه استخدام رسمیه نه چیزی تو یه شرکت خصوصین مراحل استخدامشم اینه فقط همینو بهش گفتم و سکوت کردم

بعد تا صبح خودخوری کروم خیلی زورم گرفت از خرفاش بیشترشم این بود که خانواده منو ندیده و نشناخته داشت تهمت میزد و اراجیف سرهم میکرد!

خلاصه تا صبح حرص خوردم صبح که اومدیم از عصبانیت یهو ترکیدم رو به اون یکی همکارم جوری که این بشنوه گفتم فکر کن این همه از صبح تا شب کار کنی که زندگیتو بخور و نمیر بگذرونی بعد یه بیشعور برگرده بگه ببهتون خونه و ماشین میدن !!! یهو اونم گفت من منظورم به بابای شما نبوده و چرا به خودت گرفتی و اینا

منم گفتم به خودم نگرفتم ولی حرفت نسنجیده بوده و قطعا باعث سو تفاهم میشه این رفتار تو چنین موقعیتی!! اونم گفت نه من هیچ کار اشتباهی نکردم و حرف بدی نزدم!!

منم گفتم امیدوارم پیش وجدان خودت راحت باشی!!

اونم گفت من راحتتم!

حالا خلاصه بابام گفت الکی تو محیط کار واسه خودت تنش ایجاد نکن و نباید بهش میگفتی بیشعور

حالا به هرحال الان چجوری رفتار کنم که هم دشمنم نشه هم سوارم نشه؟ چون واقعا رفتارش توهین آمیز بود اخرشم بدون عذرخواهی گفت من کار بدی نکردم!

گرچه منم بهش گفتم بیشعور ولی اونم حق نداشت این مدلی رفتار کنه اخرشم زیربار نره

شما جای من بودین چطور رفتار میکردین؟

حق با‌پدرته از این مسائل زیاد پیش میاد نباید به همش واکنش نشون بدی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای خودت درد سر درست نکن تو محیط کار  کمتر حرف بزن و توضیح نده ودر اخر دختر خوبم حساس نباش ازش فاصله بگیر  ادمها ی حرف نسنیحده میزنن اونوقت عزیزم تا صب اعصابت بهم بریزه  رها کن واروم باش  تنفس عمیق وبه چیزای خوب فکرکن🥰

حق با‌پدرته از این مسائل زیاد پیش میاد نباید به همش واکنش نشون بدی

اخه رسما داشت توهین میکرد

خودت بودی ناراحت نمیشدی؟ بابام گفت باید فقط باهاش سرسنگین میشدس نیازی نبود بهش بگی بیشعور

فقط میتونی نادیده ش بگیری و روش حساس نشی

الان میره کلی پشت سرم حرف میزنه و دروغ میبنده😂

به نظرت منم پیش همکارام از اتفاقی که افتاده تعریف کنم که دروغای اونو باور نکنن و حرف دو طرفو بشنون؟

یا خودمو کلا بیخیال نشون بدم؟