2777
2789

من مخالف سرسخت مشروبات و مواد مخدر هستم حتی سیگار 

حتی نمیزارم شوهرم یکم بخوره 

ولی خودم خیلی دلم میخواد یه نخ لکشم ببینم چجوره اما میترسم اعتیاد پیدا کنم 

و خانوادم و شوهرم بفهمن پوست کلمو میکنن

چجور از یاد ببرمش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه معتادان با یه نخ شروع کردن

رویای من دنیای من خورشیدی در شب تارم، ای عشق من ای خوب من در دل مهری به تو دارم،ای مرهم بر قلبم ای درد و درمانم ای ابر و ای باران ای جان جانانم عشقم هستی عمرم هستی در قلب من جاودانی بر چشمانت برقی داری هوش از سر من میپرانی عشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد تا دلم با تو یکی شدعشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد 💞🌹🍃.

یک نخه اصلا یک پوک بکشی دیگه نمیکشی 

ولی از نظرم شوهرت در جریان باشه بهتره البته اگه پایست بلاخره یک نخ یک نخه یکبار که صدبار نمیشه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
آخه تو این سریال ها میکشن آدم خوشش میاد

به جاش ادامس بجو 

یا تخمه بشکن 

بله اعتیاد به سیگار ازموادمخدربدتره 

مواد رابا متادون و داروهای روانپزشکی میشه راحت ترک کرد البته برگشت داره و.....

اما برای یک نخ سیگار دیدم مثل مجنون ها شدند وهیچ دارویی هم نبوده که ارومشون کنه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶