2777
2789

من دانشگاه آزاد درس می‌خونم ترم یکم رشتم مشاور اس

چند تا امتحان‌های ترم تو الان دادم و سه تا امتحان پشت همدیگه دارم و یه استاد خیلی بی‌مسئولیت داریم که فردا امتحانشو دارم 

۱۲ تا درس یا همون فصل کتاب داره که هر درس ۲۰ الی ۳۰ صفحه است که این استاد خودش کلاً ۶ فصل تدریس کرده یعنی ۶ تا درس 

بعد فکر کنید که خودش ۶ تا رو توی یک الی دو جلسه تدریس کرده که هیچکس واقعاً هیچی نفهمیده و اصلاً درس مفید نداشته 

بعد سوالات کارشناسی ارشد که اصلاً برای ما نیست و گفته بخونیم که یه مشت سوالات تستیه که هیچکس نمی‌فهمه و خیلی سطحش بالائه و زیاد !

و اصلاً وقتی برای خوندن کتاب نیست فقط دارم سوالاتو با گزینه‌هاش حفظ می‌کنم که واقعاً هیچی متوجه نمی‌شم و هیچ رغبتی برای خوندنش ندارم چون هیچی رو بلد نیستم 😭😭😭 واقعا دارم از سردرد و استرس دیوونه میشم هنوز نصفشم نخوندم نمی‌دونم چیکار کنم هیچی هم که نمی‌فهمم وقتی می‌خونم 💔💔 

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

اون سوالات تستی ارشد ببین موضوعش چیه ،اگه تو‌کتاب اون سوال از فصول کتاب هست اون فصل رو بخون بعد تستی بزن 

من رتبه دو رقمی کنکور ارشد روانشناسی هستم 

بعضی از منابع رو نداشتم 

سوالات استی که حل میکردم از گوگل اون مطلب رو میخوندم 

مثلا سوال اگه در مورد تاریخچه یک بیماری ،یک دانشمند و روانشناس،یا یک نظریه های روانشناسی ،درمان ها بود تو گوگل میزذم مثلا روش رفتار درمانی واتسون اسکینر میخوندم نت برداری میکردم 

ویاهرچی

اون سوالات تستی ارشد ببین موضوعش چیه ،اگه تو‌کتاب اون سوال از فصول کتاب هست اون فصل رو بخون بعد تستی ...

اتفاقا این درسم موضوعش روانشناسیه اسم کتابشم مباحث اساسی در روانشناسی که نویسنده اش دکتر حمزه گنجی شاید کتابشو خونده باشی حالا که رشتت روانشناسی 

ولی مشکلی که هست اینه که من نمی‌رسم یعنی وقتی ندارم که بخوام فصلو بخونم تا متوجه بشم که خب الان فصل داره چی میگه که برم سراغ تستش 

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم چی میگی چقدر وقت داری؟بله اون کتاب رو خوندم

فردا امتحانش 

خوب پس خوندی دیگه می‌دونی چیه سخته

کتاب سختی نیست تاریخچه روانشناسی سخته

من نمی‌دونم شما ترم چند این کتابو خوندی ولی خب برای منی که تازه وارد دانشگاه شدم سخته اونم به خصوص وقتی استاد حتی تدریسم نکرده

من نمی‌دونم شما ترم چند این کتابو خوندی ولی خب برای منی که تازه وارد دانشگاه شدم سخته اونم به خصوص و ...

عزیزم توی گوگل بزن خلاصه یا جزوه مباحث اساسی در روان شناسی 

خلاصه شونو بخون و نمونه سوال حل کن