2777
2789
عنوان

اداره پست

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 24 پست
دارم کد رهگیری این اسم گیرنده فرق کرده مشکل ایجاد میشه؟یعنی تو باسلام زدم گیرنده خانم فلانی ولی فامی ...

گمون نکنم ،ممکنه شما از طرف سفارش دهنده رفته باشی تحویل بگیری حتما نباید فامیلیت یکی باشه کد رهگیری مهمه

کد رهگیری بدی بستتو میدن عوض کردن فامیلیم ربطی ب تحویل نداره من چون از فامیل مادرم خوشم میاد اسمم با ...

واقعا؟

برا منم دم در تحویل دادن چیزی نخواستن میترسم برم اداره چیزی بخوان بسته‌مو ندن

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گمون نکنم ،ممکنه شما از طرف سفارش دهنده رفته باشی تحویل بگیری حتما نباید فامیلیت یکی باشه کد رهگیری ...

منم همینو میگم ولی شوهرم میگه نمیدن 

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

چه چیزا که اینجا نمیشنوم یعنی تو نمیدونستی فامیلی تو جدت عوض کرده

عزیزم به این چیزا چیکار داری فک کن مادرم چیزی سفارش داده من می‌خوام به جاش برم تحویل بگیرم میدن یا نه

عزیزم به این چیزا چیکار داری فک کن مادرم چیزی سفارش داده من می‌خوام به جاش برم تحویل بگیرم میدن یا ن ...

ببین من رفتم اداره پست کارت سوخت ماشین شوهرمو گرفتم 

اما باچی تونستم بگیرم با اون کدی که براش تو مبایل اومده بود 

از من چیزی هم نخواستن به عنوان مدرک 

حالا شما اون کد ببر بهت میدن انشالله

ببین من رفتم اداره پست کارت سوخت ماشین شوهرمو گرفتم اما باچی تونستم بگیرم با اون کدی که براش تو مبای ...

ممنون

واقعا؟برا منم دم در تحویل دادن چیزی نخواستن میترسم برم اداره چیزی بخوان بسته‌مو ندن

اره من الان کلی وقته با فامیلی مادرم سفارش میدم فقط زنگو میزنه میپرسه منزل فلانی میگم بله تحویل میدن اما اسنپ کد رهگیریتم ثبت میکنه بعد میده در هر صورت کارت ملی نمیخواد 

بخوانم که نمیخوان شما تو قسمت توضیحات شناسنامت ذکر شده که فامیلیتو عوض کردی