2777
2789
چرا باید شکایت کنه ؟؟؟؟ چ مسخره ۹ ماه تو بدن یکی دیگست شب و روز بزرگ کردن و زاییدنش با زنه گوه خوریش ...

بچه اون مرد هم محسوب میشه چه معنی داره بدون اجازه شوهرش سقط کنه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
چرا باید شکایت کنه ؟؟؟؟ چ مسخره ۹ ماه تو بدن یکی دیگست شب و روز بزرگ کردن و زاییدنش با زنه گوه خوریش ...

چه بی منطق یعنی یکی شما رو بکشه دور از جون فقط مامانت حق داره ناراحت بشه؟پدرت دسته بیله😐

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😑😑😑😑یاخدا اینا چیه میگین ، حتی امریکا هم این موضوع قفله

ببین گل 

چ قبول کنین حرف بنده رو یا گارد بگیرید یه حقیقته 

اون بچه تو بدن تو رشد میکنه تو ب دنیا میاریش اون فقط یک اسپرم میده بهت وسلام

این قانون مزخرف باید برداشته بشه واقعا تا طرف آمادگی مادر شدن نداره باید با اجازه یکی دیگه بره بزاعه ...

طرف آمادگی نداره میتونه پیشگیری کنه ، دو تا روش جلوگیری رو همزمان استفاده کنه ، نه که یه موجود زنده رو بکشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
وا ببخشید مریم مقدس هستین شما؟

منم باهاش موافقم 

نه اینکه همسر نقشی نداشته باشه 

ولی نقشش صرفا رابطه جنسی بوده

مادر باید نه ماه بچه رو توی شکمش نگه داره و زجرشو بکشه

حالا بعد بدنیا اومدنش که پدر نیازهاشو تامین می‌کنه دیگه فرق داره ولی قبلش همه سختی ها با مادره

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿