2777
2789
عنوان

همکارم حتی ماکارونی و بادمجان سرخ شده سفارش میده غذا نمی پزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4044 بازدید | 139 پست
خدا اول جنبه رو بده بعد پولو ماهم این مورد و داشتیم الان اعصاب خوردیش مونده هم برای خانواده ش هم کل ...

آره والله از همه طلبکارها انگار بقیه بش گفتن اینطوری زندگی کن قهر کرده با همه از خواجه حافظ شیرازی پول قرض گرفته

انگار منو گفتی علاوه بر اینا سنگ صفرا هم گرفتم بخاطر کلسترول بالا

الان تو اطرافیان من نود درصد از سن دیگه سی سالگی چربی و بقیه مشکلات رو دارن همشون هم تغذیه شون مشکل داره 

بعد به غیر از سلامتی حالا اگر خانوم خیلی مشغله کاری یا تعداد بچه زیاد داشته باشه خوب قابل قبوله 

اما واقعا برای یک زندگی نرمال عادی کار خونه یک جور سرگرمی محسوب میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که نمیدونیم واقعا دورن زندگی ش چ خبره ولی آن شالله که اونی که براشون غذا مپیزه بهداشت رو رعایت کنه🥲

اما چ کیفی میده با این پولا هر ماه کلی مواد بگیری تازه و بهداشتی یخچال و فریزر رو پر کنی 

خودت بری بپزی اوووفففف😋😍 ولی کو پول ک خود مواد هم موندیم دیگه چطور بخریم😐😂😂😂😂😂

آره والله از همه طلبکارها انگار بقیه بش گفتن اینطوری زندگی کن قهر کرده با همه از خواجه حافظ شیرازی پ ...

وای دقیقن از همه طلبکارن باهمه دعوا . .... و اعصاب خوردی نگ,رانی . مدیریت خرج کردن خوبه بلد باشی،

نه ایشون شوهرش دندانپزشکه براهمون وضع مالیش با من فرق میکنه

قسمت و روزی شما هم همین باشه گلم در درجه اول آرامش باشه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خب اینکارو که همه میکنیم اکثرا

برا استارتر انگار عجیب گفت تا بادمجان رو آماده میخره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اهان اشتباه متوجه شدم گفت بادمجان سفارش میده برا خوردن 

ولی درکل منم همینم بالغ بر ۱۵ تومان فقط خرج غذای بیرون میدیم منم میونه خوبی با آشپزی ندارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بادمجون سرخ شده نگفت که،بسته بندی ها رو نمیگه، غذای بادمجون گوجه رو گفتند

اره دوباره متن رو خوندم متوجه شدم چی به چیه سبک زندگی منم تقریبا  همین هست حالا نه هرروز ولی هفته ای سه بار حتما هست 

البته اگه چیزی واسه گذاشتن باشه،،،

اونروزو به مامانم گفتم بادمجون بخریم تیمچه بذاریم ی دفعه پرسیدم کیلو چند؟

گفت پنجاه

گفتم اون دیگه تیمچه نیست که 

یتیمچه به سرپرستی گرفته شد به درجات بالایی رسید