2777
2789
عنوان

همکارم حتی ماکارونی و بادمجان سرخ شده سفارش میده غذا نمی پزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4048 بازدید | 139 پست
من عموم اینطوری بود اصلا لباساش یه بار مصرف بود شرکت داشت هر کی از بیرون می دیدش فقط حسرت می خورد ول ...

خدا اول جنبه رو بده بعد پولو

ماهم این مورد و داشتیم الان اعصاب خوردیش مونده هم برای خانواده ش هم کل فامیل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم مثل همکارت بودم اگه بگم چ چیزایی رو از اسنپ سفارش میدم میگید این دیوانستالان یک ماهه عادت ...

خدا سلامتی بده 

مسلما معده و روده رو داغون میکنه این سبک غذا خوردن 

ن بهداشتو رعایت میکنن توی شست و شو و ن اینک روغنشون تازست 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم اون با چیز دیگه خالش خوب میشه مثلا میره کلی لباس میخره میره کلینک های زیبایی خالش خوب میشه

خسته نباشه پس بگو هنر مند نیس و هنر رو دوس نداره خرید لباس و چیزای دیگه لحظه ای حال آدمو خوب میکنه.ولی هنر انگار تخلیه انرژی های منفی هس که تو وجودت رفته

چه خوب حتما وضع مالیتون خوبه دیگه

کسانی که وضع مالی خیلی خوبی دارن این کار وسبک زندکی طبیعیه.. یادمه یه دوست بسیار پولدار هم داشتم شاید ۱۵سال پیش هم همین رو میگفت که مادرش درماه یک بارهم غذانمیپزه..

پارسا پسرمامان😍
خب همکار شما احتمالن درآمدش اندازه شماست،

نه ایشون شوهرش دندانپزشکه براهمون وضع مالیش با من فرق میکنه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

خوشبحالش واقعا

من دارم از بدن درد میمیرم لرز هم دارم الان پای گازم حتی انگشتام درد دارن تایپ میکنم درد میگیره

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

همونا زندگی میکنن...بخدا مپم یه روزی پولدار بشم یکیا میگیرم کنار خودمون زندگی کنه کاراما بکنه...یک هفتس شوهرم وبچه هام باهم وارونه افتادن تب و...بخدا آسفالت شدم الان تو آینه خودما دیدم وحشت کردم از رنگ وپوستم

من اگه اوضاع مالیمم توپ بلشه اینجوری دوست ندارم غذا باس دستپخت خانم خونه یا اقای خونه باشه حالا برا تنوع یوقتایی بیرون سفارش بدیم نصف صمیمیت و گرمیه رابطه به همین چیزاس در ضمن وقتی خیلی همه چیو بقیه انجام بدن ممکنه اقا سرد بشه 

چندتا خانمای کارمند اطرافم با غذاهای خانگی قرارداد دارن هفتگی واسشون میارن،خیلی هم تر تمیز و با کیفیتن

بنظرم بصرفه هم هست

هیچ خریدی هم برای خونه نمیکنن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

اگه وضعم خوب بود همینکار رو میکردم

البته اگه بقیه وقتم رو مفید استفاده میکردم وگرنه ترجیح میدم به جای مجازی همون آشپزی کنم

جام می و خون دل هر یک به کسی دادند....... در دایره قسمت اوضاع چنین باشد

خسته نباشه پس بگو هنر مند نیس و هنر رو دوس نداره خرید لباس و چیزای دیگه لحظه ای حال آدمو خوب میکنه.و ...

این هنرش تو موفقیت کاریش و تحصیلش  هست البته غز نظر خودش دارم میگم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه